Annonsørinnhold

Disse produktene holder flåtten unna

Sammen med høye temperaturer og luftfuktighet melder også flåtten sin upoppulære ankomst.

Disse produktene holder flåtten unna

Flere steder i landet er det meldt om varmere vær til helgen, og da er det mange som gleder seg over å være ute i naturen. Sammen med høye temperaturer og luftfuktighet er det også en litt upopulær krabat som melder sin ankomst, nemlig flåtten.

Heldigvis finnes det produkter på markedet som bekjemper fått-problematikken. Her finner du en liste over de mest aktuelle produktene som hindrer flåttbitt.

Flåttbeskyttende ullundertøy

Disse produktene holder flåtten unna

Er du glad i å være ute på jakt-og fisketurer? Da er dette geniale sommerull-undertøyet fra Lanullva Anti-Tex midt i blinken. Produktene beskytter mot mygg, flått og andre innsekter i naturen og fikk toppkarakter hos Jakt og Fiske og ternigkast 5 av magasinet Jeger.

Klærne er sertifisert innenfor øko-Tex 100 trygge tekstiler, som betyr at det er svært lave verdier av kjemikalier i produktene.

Beskyttelse til barna

Disse produktene holder flåtten unna

Tickless kid elektronisk flåttjager beskytter barna effektivt mot flått og lopper uten at du trenger ta i bruk kjemiske stoffer. Tickless er en elektronisk enhet som sender ut ultralydpulser som holder insektene borte. Enheten er helt trygg å bruke, har en rekkevidde på 1,5 meter og varer 6-12 måneder etter aktivering.

Her finner du flere produkter til familien som hindrer flåttbitt.

Til hund og katt

Disse produktene holder flåtten unna

Til kjæledyret kan du også får en elektronisk flåttjager. Ettersom denne sender ut ultralydbølger som har en frekvens på 40 kHz, betyr det at den er for høy til å oppfattes av mennesker, kjæledyr og dyreliv men den forhindrer altså at flåtten fester seg.

Disse produktene holder flåtten unna

Du kan også få kjøpt halsbånd som fjerner flåtten. Halsbåndet inneholder en sitrusduft som kun aktiveres når hunden beveger seg. Denne lukten frastøter flåtten og andre innsekter i ca 3 måneder.

Her finner du flere produkter til hund og katt som hindrer flåtten.

En enkel flåttfjerner er også en smart ting å ha i hus for store og små. Denne sørger for at hele flåtten følger med, slik at risikoen for infeksjon reduseres betraktelig.

Du finner flere nyttige produkter for å gjøre hele familien klar for sommeren hos Farmasiet, Lanullva og VetZoo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer