Annonsørinnhold

Nytelse.no

Disse sexlektøyene solgte best i 2020

I 2020 kjøpte nordmenn sexleketøy som aldri før og vi har samlet favorittene som ga flest orgasmer i året som gikk.

MER SEX I 2021: Bruk tiden sammen og bli bedre kjent med hverandres kropper. Foto: Nytelse.no
MER SEX I 2021: Bruk tiden sammen og bli bedre kjent med hverandres kropper. Foto: Nytelse.no Vis mer

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Maria K Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Bestselger til henne: Womanizer

Om du bare skal eie ett sexleketøy er det ingen tvil om hva du skal velge, sier eksperten. Womanizer stimulerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og vil sende deg til himmels.

SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne, og er definitivt det produktet som ga flest orgasmer i 2020. Foto: Nytelse.no
SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne, og er definitivt det produktet som ga flest orgasmer i 2020. Foto: Nytelse.no Vis mer

– Den var jo revolusjon for kvinners sexliv da den kom og utviklingen har ikke gjort den mindre populær, forteller Ebbestad.

Womanizer har tatt verden med storm og det med god grunn. I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98%(!) orgasme, og for 80 % av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter. Siden produktet aldri er i direkte kontakt med klitoris kan man fortsette stimuleringen etter orgasme, noe som førte til at 73 % av testpersonene oppnådde multiorgasme under testen.

– Så godt som alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg, smiler Ebbestad.

Bestselger til ham: Handy

– En revolusjon til alle menn som er glad i sex og deilige orgasmer. The Handy simulerer oralsex og runking med en myk og trang penishylse som glir opp og ned langs utsida av maskinen, forteller Ebbestad.

LEKEN: The Handy var en favoritt blant menn i 2020, og vil garantert bli populær i året som kommer også. Foto: Nytelse.no
LEKEN: The Handy var en favoritt blant menn i 2020, og vil garantert bli populær i året som kommer også. Foto: Nytelse.no Vis mer

The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft.

– Når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer har The Handy fortsatt mye å gå på, informerer Ebbestad.

Sexmaskinen er utviklet av norske ingeniører med erfaring fra forsvarsbransjen. Den beste teknologien kombinert med smarte designløsninger gjør The Handy til den absolutt beste sexmaskinen for menn vi har sett – noensinne!

– Følelsen av at noen andre bruker hånda eller munnen på deg er helt utrolig, og The Handy lar deg til også bytte penishylse med andreleketøy du har fra før for enda mer variasjon. Med The Handy er det bare fantasien som setter grenser, sier Ebbestad

Bestselger til par: Manta

Kraftig, leken vibrator som stimulerer begge under samleie når dere har den mellom dere. Den er i utgangspunktet en herrevibrator, men designet for par slik at man gjør penis om til en vibrator. Manta er kompakt nok til å kunne brukes i de fleste stillinger, ulikt de fleste andre vibratorer for menn.

SETT SEX PÅ KALENDEREN: Sett av tid til sex, selv i en hektisk hverdag. Manta vil garantert sette fart på sexlivet. Foto: Nytelse.no
SETT SEX PÅ KALENDEREN: Sett av tid til sex, selv i en hektisk hverdag. Manta vil garantert sette fart på sexlivet. Foto: Nytelse.no Vis mer

– Manta er også perfekt å buke under oralsex for å sette ekstra fart på en blowjob, tipser Ebbestad.

Dype, rumlende vibrasjoner gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet eller mot klitoris.

– De fleste kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og med Manta vil dere vippes over kanten sammen, forteller Ebbestad.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

For nordmenn har kjøpt sexleketøy som aldri før etter at covid-19 slo ut og Ebbestad slår fast at mange har brukt tiden hjemme til å utforske sexlivet, og det kommer man til å fortsette med i året som kommer enten man er singel eller i forhold.

– Jeg anbefaler alle å bruke tiden framover til å fokusere på egen nytelse og sette seg klare mål for året som kommer uansett hvordan situasjonen er på hjemmefronten, sier Ebbestad, som viser oss favorittene som ga flest orgasmer i 2020-

Slik holder du gnisten oppe på avstand

Siden vi skal holde avstand er det ikke like lett å holde gnisten oppe, spesielt for dem som ikke er i forhold. På en annen side kan man nå bruke mer tid på å bli kjent med hverandre før man møtes, og har større sjans til å finne noe som faktisk kan fungere.

– Det at man nå ikke kan swipe til høyre å treffes har jo sine fordeler også. Man får tid til å bli bedre kjent og finne ut om man ønsker det samme. Og for all del, man kan ha mye gøy med telefonen også enten man er i forhold eller ikke, smiler Ebbestad, som forteller om stor økning av app-styrte leketøy.

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

ORGASMEÅRET 2021: Orgasmer frigir lykkehormoner som vil gjøre dagen din mye, mye bedre.. Foto: Shutterstock
ORGASMEÅRET 2021: Orgasmer frigir lykkehormoner som vil gjøre dagen din mye, mye bedre.. Foto: Shutterstock Vis mer

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer