Annonsørinnhold

V86 i Sverige:

Dobbel Jackpot i V86!

I dag er det ekstra spennende spill i Sverige. Det er Dobbel Jackpot i V86, med 46 millioner premiepottene - og du kan vinne fantastiske 30 millioner!* Vil du være med på moroa?

Dobbel Jackpot i V86!

I dag er det duket for V86 - svenskenes store midtukespill. Løpene går på to av Sveriges største baner; Solvalla i Stockholm og Jägersro i Malmø. Og du kan spille V86, både med Stalltips og med egenutfylt kupong.

Våre svenske venner klinker nemlig til med Dobbel Jackpot og legger 19.080.572 millioner ekstra i åtterpotten. Det betyr en premiepott på svimlende 46 millioner kroner, og du kan vinne 30 millioner!*

Så lett er det å bli med på onsdagens V86-thriller med Stalltips

THRILLER I SVERIGE: Blir du den heldige som stikker av med 30 millioner?* Her fra Elitloppet, verdens største sprintløp. Foto: Eirik Stenhaug
THRILLER I SVERIGE: Blir du den heldige som stikker av med 30 millioner?* Her fra Elitloppet, verdens største sprintløp. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Stalltips ordner spillet for deg

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken kuskens dagsform eller hestenes humør eller for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V86 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når onsdagens løp starter kl. 20:30, ligger det hele 46 millioner i premiepotten, og du som alenevinner kan stikke av med 30 millioner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til onsdagens løp

V86 I SVERIGE: Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg før start i Elitkampen på Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug
V86 I SVERIGE: Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg før start i Elitkampen på Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Dette er V86

V86 er svenskenes hovedspill på onsdager, og går ut på å finne riktig vinner i åtte forhåndsbestemte løp (I V75 er det syv løp). Det utbetales premier for 8, 7 og 6 rette.

Spillet avvikles stort sett på onsdager, og på to ulike svenske baner. Da som V86 Xpress. Det betyr at det går raskere å arrangere alle løpene, og kortere tid å vente på resultatene. Husk å spillle før kl. 20:30!

Her kan du levere en Stalltips-kupong til onsdagens løp i Sverige

Hva koster det å spille V86?

Siden det er flere løp å finne ut av, er minste rekkepris 25 øre, mot for eksempel 50 øre for V75. Det betyr at det koster mindre å få med flere hester på din kupong.

Antall rekker du har på kupongen er summen av antall hester markert i hvert løp, multiplisert med hverandre. Multipliserer du antall rekker med pris per rekke, får du prisen på kupongen.

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer