Annonsørinnhold

Du kan spare mye på å refinansiere lån

Flytt lånene dine til ett nytt lån med lavere rente. Få det beste tilbudet ved å søke gjennom en finansagent. Da får du tilbud fra flere banker samtidig.

Du kan spare mye på å refinansiere lån
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hvor mye kan man spare?

Hvor mye du kan spare avhenger, av hvilke betingelser du har på lånet eller lånene du har i dag. Det er ikke uvanlig med kredittkortgjeld, og du kan spare mye på å refinansiere gjelden i et lån uten sikkerhet.

SEND EN SØKNAD HER Å FÅ TILBUD FRA FLERE BANKER

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du spare over 30.000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom finansagenter som for eksempel Uno Finans kan du få en rente fra 6,18 - 24,4%, og det er gratis og uforpliktende å søke.

Ved å bruke en finansagent blir søknaden sendt til flere banker og de sender det beste tilbudet tilbake til deg. På den måten konkurrerer bankene om å få deg som kunde. Hvis du får tilbud om et bedre lån enn du har i dag, vil banken som vant anbudet betale inn de gamle lånene for deg.

Å søke lån gjennom en finansagent er gratis og uforpliktende.

Søk om refinansiering her

Flere fordeler med å refinansiere

Renten på lånene du har, din økonomi og hvordan bankene vurderer deg som låntaker endrer seg jevnlig. Derfor lønner det seg å sjekke ofte om man kan få bedre rente på lånene du har.

I tillegg til lavere rente er det flere fordeler med å refinansiere.

  • Senk månedlige utgifter
  • Med en lavere rente vil kostnadene forbundet med lånet bli lavere. I tillegg kan man søke om lengre nedbetalingstid. Dette er viktig fordi mange ønsker lavere månedlige kostnader.

Samle smålån

Siden bankene ofte gir lavere rente til høyere lånebeløp kan du spare mye på å samle smålån, for eksempel produkter kjøpt på avbetaling, til ett større lån. I tillegg blir du kvitt doble gebyrer som følger med hvert enkelt lån.

  • Bedre kontroll over økonomien
  • Når du samler lån og kredittgjeld får du bedre oversikt over økonomien.
  • Med bare én faktura i måneden er det enklere å ha oversikt

Uno Finans gir deg best tilbud på refinansieringslån Send inn en søknad på refinansieringslån i dag, og få søknaden vurdert av flere banker.

Refinansier lån og spar flere tusen

Du kan spare mye på å refinansiere lån

Månedens finansagent:

Uno Finans er låneagenten som lar bankene konkurrere om å få deg som kunde, og ikke motsatt. For det er akkurat slik vi mener det bør være - du skal slippe å bekymre deg for at du betaler mer enn du må, og UNO Finans tar seg av jobben med å kontakte bankene. Dermed kan du bruke tiden din på viktigere ting.

Med bare noen tastetrykk får du svar på hvor mye refinansiering kan spare deg for. Vi sender deg det beste tilbudet i løpet av kort tid. Det er gratis og uforpliktende å søke.

Søk om refinansiering her

Eksempelrente: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer