Annonsørinnhold

Dunjakker for kalde dager

Her er jakkene som holder deg varm i vinter.

Dunjakker for kalde dager

SPAR 30% på nesten alle jakker hos Get Inspired med å bruke rabattkoden SINGLE i kassen. Tilbudene gjelder til og med onsdag 11.november.

Her er snarvei til alle salg:

Lekker parkas fra Ichi

Dunjakker for kalde dager

Superdeilig jakke fra ICHI perfekt utover høsten når temperaturen faller! Jakken har hette med justering og varmt dunfyll! Flere praktisk lommer, god lengde og ribbekanter på mansjettene! Stilren og lekker!

Se flere farger her

Finse dunjakke

Dunjakker for kalde dager

Denne dunjakken med 90/10 blanding gir en lett, men godt isolerende jakke! Denne er perfekt som ytterplagg både på tur og til hverdags, eller i sekken som et mellomlag på tur på kaldere dager!

Bestill her

Dunjakken vi bare digger

Dunjakker for kalde dager

Oppgradert utgave av den populære Finse Stretch dunjakken fra Twentyfour. Jakken er superlett og myk i matt stretchmateriale! Denne er superallsidig og perfekt til alle anledninger både høst, vinter og vår!

Bestill her

Varm og god dunjakke

Dunjakker for kalde dager

En lett og svært isolerende ecodun jakke, denne kan brukes hele vinteren! Jakken har fast, justerbar hette, innermansjetter og myk innerkrage! Vatteringen er 100% resirkulert isolasjon laget av plastflakser!

BESTILL HER!

Supervarm parkas i dun

Dunjakker for kalde dager

Super dunjakke som varmer godt på kalde dager! Jakken er laget i mykt og matt materiale med fast hette! I tillegg har jakken lange glidelåser langs nedre del av jakken slik at den kan utvides f.eks. når du setter deg ned!

BESTILL HER

Klikk her og se flere andre dunparkaser også.

Digg dunjakke med stretch

Dunjakker for kalde dager

En helt nydelig dunjakke fra Twentyfour! Jakken er superlett og myk, og perfekt på kjølige vårdager! Jakken har stretchpaneler for god passform! Jakken er lett innsvingt og har en fin fasong, samtidig som du får sidelommer med glidelås og justerbar hette

Bestill her

Anorakk med smarte løsninger

Dunjakker for kalde dager

Repreve-anorakken er laget i vann- og vindtett materiale med 4-veis stretch som gir super komfort! Vattering i 100% resirkulert polyester! Anorakken har stor brystlomme med klaff og glidelåsene er vannavvisende! Lang glidelås i siden og avtagbar fuskepels!

bestill HER

Superlett dunjakke med stretch

Dunjakker for kalde dager

Jakken er superlett og myk, og perfekt på kjølige vårdager! Jakken har stretchpaneler for god passform! Jakken er lett innsvingt og har en fin fasong, samtidig som du får sidelommer med glidelås og justerbar hette. Denne jakka passer like bra til tur som til fritid

bestill her

Her finner du alle produktene som er på salg nå - men vær rask, salget var kun til og med 24.oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer