Annonsørinnhold

Dyr kredittgjeld eller inkasso og betalingsanmerkninger?

Det er mulig å få hjelp

Dyr kredittgjeld eller inkasso og betalingsanmerkninger?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eier du en bolig vil det lønne seg å refinansiere forbruksgjeld i et lån med sikkerhet i boligen. Mange har tatt opp forbrukslån eller brukt kredittkortet til å betale for seg, og hvis du er en av de som betaler ned dyr forbruksgjeld, bør du lese videre. Vi gir deg gode råd om hvordan du kan redusere gjeldskostnadene dine, og spare penger i stedet for å betale dyre renter.

Hvor mye du sparer på å refinansiere i et lån med sikkerhet i bolig, avhenger av hvor mye du klarer å senke renten. Har du kredittgjeld er det potensielt mye å spare – dette er nemlig den dyreste gjelden med de høyeste rentene du kan ha. Du kan refinansiere med sikkerhet i boligen selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Refinansier med sikkerhet her

Dyr kredittgjeld eller inkasso og betalingsanmerkninger?

Hvor mye kan du spare?

La oss si at du har kredittgjeld på 100 000 kr som du betaler 20 % i rente på, med en nedbetalingstid over fem år. Bare i renter vil denne gjelden koste nesten 60 000 kroner. Ved å flytte gjelden til et lån med større sikkerhet, kan du få lavere rente og dermed spare penger. Får du senket renten til for eksempel 5 %, vil det samme lånet koste deg 13 000 kroner etter fem år.

Finanstipset hjelper kunder med høy kredittgjeld fra 500.000 til 10.000.000 selv med inkasso og betalingsanmerkninger.

Finanstipset tilbyd følgende:

· Boliglån med betalingsanmerkning,

· Omstartlån

· Lån med betalingsanmerkning

Få utvidet nedbetalingstid

Du vil også ha mulighet til å utvide nedbetalingstiden, noe som kan være en fordel hvis terminbeløpet er litt for høyt for deg. Vær imidlertid oppmerksom på at jo lengre nedbetalingstid du velger, jo lengre vil også renten løpe. Det betyr at lånet koster mer jo lengre nedbetalingstiden er.

Hva du må vite om gjeldsrenter

Det koster penger å låne penger, og renter er hva du betaler når du tar opp et lån eller handler på kreditt. Alle former for lån har renter, men hvor høy eller lav renten er avhenger av hvilken type lån det er snakk om.

Et boliglån har lavest rente fordi sikkerheten er størst – et kredittkort derimot har høyest rente fordi kredittgjeld er en form for lån uten sikkerhet.

Mange er ikke klar over at de kan flytte eksisterende gjeld fra et lån uten sikkerhet, til et lån med sikkerhet. Dette kalles refinansiering, og er en relativt enkel måte å senke sine faste kostnader på. Refinansiering med sikkerhet er aktuelt for deg hvis:

· Du har gjeld

· Du ønsker å spare penger

· Du eier en bolig som dekker kravet om sikkerhet

Søk lån med sikkerhet her

Lån med krav om sikkerhet

Det kreves alltid en form for sikkerhet eller garantiavtale mellom långiver og låntaker. Formålet med sikkerheten er at banken skal være trygg på at pengene betales tilbake. Jo tryggere banken er, jo lavere blir renten på lånet.

Former for sikkerhet er enten bolig eller fritidseiendom, bil, kontaktinnskudd, verdigjenstander eller inntekt. En annen form for sikkerhet er når arbeidsgiver går god for at låntakeren kan betale for seg.

I Norge er boliger den beste formen for sikkerhet, fordi vi har et stabilt boligmarked uten tradisjon for voldsomme fall eller tap av verdi. Dersom du eier en bolig, og dersom du har tatt opp forbrukslån eller brukt kredittkortet, kan du derfor flytte gjelden til et sikrere lån for å få lavere rente.

Slik fungerer refinansiering

Refinansier i et lån med sikkerhet i bolig, så sparer du penger på reduserte gjeldskostnader.

Refinansiering er prosessen der man flytter eksisterende gjeld og kreditter, og samler alt i et nytt lån med lavere rente. Du kan refinansiere i et lån uten sikkerhet, men dersom du eier en bolig vil du spare mest penger på å refinansiere i et lån med sikkerhet i boligen.

Mange banker tilbyr refinansiering. For å spare mest mulig er det lurt å undersøke muligheten for å låne hos flere banker og långivere. Det enkleste er å bruke en finansagent som finanstipset, som sender søknaden din til mange banker og långivere samtidig. I Norge er det gratis å søke via finansagenter, noe som betyr at du sparer både tid og penger.

Få et godt tilbud gjennom Finanstipset

Finanstipset har flere spesialister som tar seg av jobben med å innhente den beste løsningen for deg. Slik at du kan få en ny økonomisk start. Sender du en søknad gjennom finanstipset blir søknader vurdert av flere banker som sikrer at du får det beste tilbudet.

Få en ny økonomisk start her

(Effektiv rente 7,25 %,lån på 2 millioner over 25 år, kost 2 466 934,-,totalt kr 4 466 934,-)

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer