Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Easybank

Som navnet tilsier har banken en viktig filosofi: Bank skal være enkelt. Gjennom Axo Finans kan du søke forbrukslån og refinansiering hos Easybank.

Easybank - en enkel bank

Banken har operert innenfor betalingsformidling, finansiering og sparing siden de fikk sin banklisens i 2003, både for organisasjoner, bedrifter og privatpersoner. Da de i 2016 endret navn fra Verdibanken til Easybank, gikk de også inn i forbruks- og bilfinansieringsmarkedet.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Easybank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Banken har en klar og tydelig filosofi: Bank skal være enkelt. Dette er noe de hele tiden jobber mot, og derfor tilbyr de enkle banktjenester og løsninger. Skal du inngå en avtale med banken, kan du for eksempel alltid bruke BankID til legitimering og signering.

De er også opptatt av at søknadsprosessen knyttet til lån skal være så ukomplisert som mulig. Prosessen hos banken er dermed forenklet og du har pengene på konto innen kort tid.

Søk lån hos Axo Finans og få sammenlignet tilbud fra opptil 20 banker og långivere, blant annet Easybank.
Søk lån hos Axo Finans og få sammenlignet tilbud fra opptil 20 banker og långivere, blant annet Easybank. Vis mer

Søk lån gjennom Axo Finans

Om du er usikker på hvilken bank du skal søke hos eller som kan gi deg det mest gunstige lånet, lønner det seg å gå gjennom en finansagent. Finansagenten sammenligner lånene for deg.

Axo Finans er en av landets ledende finansagenter og samarbeider med 20 av Nordens største banker og långivere. På denne måten tilbyr de trygg og effektiv service for deg som søker lån.

Søk lån eller forbrukslån fra easybank og 19 andre banker gjennom Axo Finans.

Slik fungerer det

Søknaden du sender inn via Axo Finans’ nettsider blir formidlet videre til 20 banker. Konkurransen om å få deg som kunde vil bidra til å presse prisene ned og forbedre vilkårene i låntilbydernes tilbud.

Alle tilbudene samles og sammenlignes hos Axo Finans, som presenterer det beste tilbudet for deg. Tilbudet er ikke bindende og gyldig i 30 dager fra du mottar det.

Banken du eventuelt gjør avtale med vil deretter ta over kundeforholdet, men Axo Finans er alltid tilgjengelig dersom du har spørsmål eller har andre grunner til å kontakte dem. Kundeservicen deres mottar svært gode tilbakemeldinger og er hyggelig og imøtekommende.

Få kontroll på økonomien

Før du søker lån hos Axo Finans er det viktig at du har kontroll på din økonomi, dette for å vite om du har økonomisk mulighet til å betjene et lån.

Noen gode tips er å sette opp et realistisk budsjett og få en fullstendig oversikt over alle inntekter og utgifter. Vær 100% ærlig med deg selv, har du plass til en månedlig utgift til? Et siste godt råd er å sette opp avtalegiroer slik at du slipper dyre gebyrer.

Med en lånekalkulatoren kan du få et estimat over hva et lån kan koste deg, slik at du kan se om det er plass til lånet i budsjettet ditt eller ikke.

Søk forbrukslån og lån uten sikkerhet hos Axo Finans i dag. De samarbeider med flere ledende banker og långivere, blant annet Easybank.

Andre nyttige artikler

Komplett bank

Santander bank

Bank Norwegian

Re:member

Beste forbrukslån

Vi sammenligner disse bankene for deg