Annonsørinnhold

Elleville tilbud på bestselgere hos Mystuff

Nettbutikken klinker til med rekordlave priser på badekar for voksne brettbare tredemøller, elsparkesykler og flere andre storselgere.

Geniale produkter: Både badekaret for voksne og den lett tredemøllen kan enkelt stues vekk når de ikke er i bruk.
Geniale produkter: Både badekaret for voksne og den lett tredemøllen kan enkelt stues vekk når de ikke er i bruk. Vis mer

Mystuff er kjent for sine smarte treningsapparater og nyttige produkter til hjemmet. I forbindelse med Black Friday har nettbutikken barbert prisene med opptil 80 prosent. Se samtlige tilbud her.

Her er noen av de beste kjøpene du gjør hos Mystuff nå:

Supertilbud på lette og brettbare tredemøller

Walkingpadene med lav toppfart fungerer best som gåbånd.
Walkingpadene med lav toppfart fungerer best som gåbånd. Vis mer

For et par år siden ble det lansert en helt ny type tredemøller som har revolusjonert markedet for hjemmetrening. De såkalte Walkingpadene er lette og tynne og kan brettes sammen, noe som gjør at de enkelte kan stues vekk når de ikke er i bruk.

Walkingpads kommer i ulike modeller tilpasset ulike målgrupper. Den billigste versjonen har såpass lav toppfart at de brukes mest som gåbånd. Perfekt for eldre eller andre som ønsker å mosjonere hjemme - for eksempel mens de ser på TV. Den nyeste modellen, Walkingpad K15, har en toppfart på 15 km/t.

Samtlige Walkingpad-modeller er satt kraftig ned i pris under Black Week, og K15 sparer du hele 6200 kroner på. Se tilbudene på Walkingpad her.

Camilla Aastorp Andersen, for mange bedre kjent som "Treningsfrue", er svært fornøyd med sin nye Walkingpad K15, som hun både bruker til intervalltrening og lengre løpeøkter.
Camilla Aastorp Andersen, for mange bedre kjent som "Treningsfrue", er svært fornøyd med sin nye Walkingpad K15, som hun både bruker til intervalltrening og lengre løpeøkter. Vis mer

OBS: Enkelte Walkingpad-modeller er allerede blitt utsolgt under Black Week, så her må man agere raskt.

Opptil 1000 kroner i avslag på badebaljene for voksne

Elleville tilbud på bestselgere hos Mystuff

Mybath-badekarene er superpopulære blant personer som ønsker badekar hjemme, men ikke har plass på badet. Det geniale med baljene er at de kan legges sammen når de ikke er i bruk, noe som gjør at de både er enkle å stue vekk og tar minimalt med plass.

Badekarene er rekordbillige på Black Week-salget til Mystuff. Sjekk tilbudene her.

Spar 2700 kroner på verdens minste romaskin

Elleville tilbud på bestselgere hos Mystuff

Denne geniale romaskinen veier bare 27 kilo og er trolig verdens minste. Når apparatet ikke er i bruk, kan det oppbevares vertikalt langs veggen, og det tar derfor liten plass. Du får den til en super pris på Mystuffs Black Week-salg. OBS: Kommer på lager igjen 14. desember, men kan bestilles nå.

Spar 1000 kroner på Mywalk elsparkesykkel

Mywalk M350 fikk terningkast 6 og ble kåret til beste budsjettkjøp i en test av elsparkesykler utført av Getfitness.
Mywalk M350 fikk terningkast 6 og ble kåret til beste budsjettkjøp i en test av elsparkesykler utført av Getfitness. Vis mer

Mywalk 350 er en trygg og solid elsparkesykkel som er et godt valg hvis du vurderer å gi en elsparkesykkel i julegave til en ungdom i huset. Nå får du den til en meget fin pris.

Mystuff har også tilbud på flere treningsprodukter, et nytt infrarødt saunateppe, sommerhiten Crossnet Volleyball. Se hele salget her.

Flere Black Week-saker:
Sjekk de utrolige tilbudene hos Anton Sport
Sjokkpriser på sport og friluft hos Milrab
De 10 beste kuppene på mobil og elektronikk
Følg Black Week live her
Frekt Black Week-salg hos Kondomeriet
De 10 beste kuppene på sexleketøy
Tidenes beste tilbud på VPN?
Skjønnhetskupp hos Fredrik & Louisa

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer