ANNONSØRINNHOLD

KRIG OG KJÆRLIGHET: Det oppstår søt musikk mellom den kanadiske etterretningsoffiseren og den franske motstandskjemperen i «Allierte».Vis mer Vis mer Vis mer

Er det faktisk slik at alt er lov i krig og kjærlighet?

Og seirer alltid kjærligheten til slutt?

Er det noe vi aldri går lei av, er det dramatiske kjærlighetshistorier. Få ting engasjerer så mye som å ha noen å heie på, og de fleste av oss ønsker oss alltid en lykkelig slutt for de involverte.

Men kjærligheten må overleve mye, og settes ofte på prøve. Det sies at alt er lov i krig og kjærlighet, men seirer kjærligheten når krig er med i bildet?

SØT MUSIKK: Max forelsker seg i Marianne under oppdraget.
SØT MUSIKK: Max forelsker seg i Marianne under oppdraget. Vis mer

Krig og kjærlighet

Krigens effekt på kjærligheten gjennomsyrer filmen «Allierte», som har premiere 25. november. Les mer her.

Året er 1942, og den kanadiske etterretningsoffiseren Max Vatan (Brad Pitt) blir sendt til Marokko for å ta livet av en tysk offiser. Der møter han den franske motstandskjemperen Marianne Beausejour (Marion Cotillard), og i løpet av oppdraget oppstår det søt musikk mellom de to.

TVIL: Marianne er kanskje ikke den hun sier hun er.
TVIL: Marianne er kanskje ikke den hun sier hun er. Vis mer

Alt ser ut til å gå på skinner, og de to trosser både farlige oppdrag og fiendens feller sammen. Men senere blir forholdet deres satt på prøve når det viser seg at Marianne kanskje ikke er den hun utgir seg for å være ...

Skjør balanse

Usikkerheten knyttet til Mariannes sanne identitet driver filmen framover. Max er villig til å gjøre alt for sin elskede, men finner lite støtte hos sine overordnede.

«Allierte» er en kjærlighetsthriller som skildrer det vanskelige forholdet mellom plikt og følelser. Hva gjør man når virkeligheten kanskje ikke er slik man trodde? Og hvor langt er man egentlig villig til å gå for den man elsker?

Filmen spiller på den skjøre balansen mellom kjærlighet og tillit, og setter fokus på det evige spørsmålet: Overlever kjærligheten virkelig alt?

Det gjenstår å se.

Er det faktisk slik at alt er lov i krig og kjærlighet?

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.