ANNONSØRINNHOLD

HVERDAGSHELT: Blåmuggost og spesielt Norzola® passer super godt i matlagning. Nå kan du bli hverdagshelt – hva er din hverdagsfavorittrett? Foto: NTB SCANPIX / SHUTTERSTOCK
HVERDAGSHELT: Blåmuggost og spesielt Norzola® passer super godt i matlagning. Nå kan du bli hverdagshelt – hva er din hverdagsfavorittrett? Foto: NTB SCANPIX / SHUTTERSTOCKVis mer

Er din blåmuggost-oppskrift Norges aller beste?

Send inn din Norzola® -oppskrift og vinn en måned med matkasse fra Godtlevert!

Norzola® er osten som kan brukes til det aller meste, til alt fra lunsj, middag til dessert.

Norzola® + matlaging = sant. Norzola® har vært produsert her til lands helt tilbake til 1975.

Her sender du inn oppskrift!

Den tradisjonsrike blåmuggosten, eller blåskimmelosten om du vil, er blitt en favoritt takket være sin aromatiske og fyldige smak. Samtidig er Norzola® myk og smidig, og perfekt for matlaging.

Les mer om Norzola® her

Bare fantasien setter grenser for hva blåmuggost kan brukes til, osten egner seg for eksempel utmerket i dressing, sauser, dip og til desserter. Den kan smeltes, smuldres eller nytes i store biter. I tillegg er nettopp Norzola® en testvinner hos Bramat, på grunn av et meget høyt protein- og kalsium-innhold.

Men hvor gjør Norzola® seg aller best? I hvilke hverdagsretter fungerer osten som en perfekt prikk over I-en, synes du?

For å finne ut akkurat det søker vi Norges beste Norzola®-hverdagsoppskrift! Send inn ditt aller mest smakfulle serveringsforslag med fokus på osten med den spisse smaken, og vinn matkasser fra Godtlevert.

KLASSIKER: Norzola er en velkommen ingrediens i pizza. Foto: OsteCompagniet
KLASSIKER: Norzola er en velkommen ingrediens i pizza. Foto: OsteCompagniet Vis mer
SALATSNACKS: Med litt Norzola blir salaten garantert velsmakende. Foto: OsteCompagniet
SALATSNACKS: Med litt Norzola blir salaten garantert velsmakende. Foto: OsteCompagniet Vis mer

Når du sender inn Norzola®-oppskriften, gå helst i detalj med retten. Skriv inn samtlige ingredienser og beskriv framgangsmåten steg for seg. Bilder eller video av retten er også et pluss!

En jury bestående av OsteCompagniets eksperter vil trekke ut tre vinnerforslag, som igjen skal få sjansen til å bli Norges beste Norzola®-oppskrift i en finale.

Hovedvinneren vil motta en måned med matkasser levert av Godtlevert, mens andre- og tredjeplass i oppskriftsfinalen får én uke med matkasser hver.

Norzola® er kjent for å gjøre hverdagsmat enda bedre. Det er enkelt, du tilsetter bare Norzola®. Derfor skal oppskriften du sender inn helst bestå av råvarer til salgs i ordinære dagligvarebutikker.

Norzola® brukes allerede hyppig på pizza, hamburger og i salat - pluss i pastasauser. Har du en egen spesialitet? Bli med på kåringen av hverdagsmathelten sammen med Norzola®.

Send inn din Norzola ® -vri nå!

PREMIE: De tre Norzola®-finalistene vil motta mat fra Godtlevert, Norges største leverandør av matkasser.
PREMIE: De tre Norzola®-finalistene vil motta mat fra Godtlevert, Norges største leverandør av matkasser. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.