Annonsørinnhold

Ostecompagniet
<strong>HVERDAGSHELT:</strong> Blåmuggost og spesielt Norzola® passer super godt i matlagning. Nå kan du bli hverdagshelt – hva er din hverdagsfavorittrett? Foto: NTB SCANPIX / SHUTTERSTOCK
HVERDAGSHELT: Blåmuggost og spesielt Norzola® passer super godt i matlagning. Nå kan du bli hverdagshelt – hva er din hverdagsfavorittrett? Foto: NTB SCANPIX / SHUTTERSTOCK Vis mer

Er din blåmuggost-oppskrift Norges aller beste?

Send inn din Norzola® -oppskrift og vinn en måned med matkasse fra Godtlevert!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norzola® er osten som kan brukes til det aller meste, til alt fra lunsj, middag til dessert.

Norzola® + matlaging = sant. Norzola® har vært produsert her til lands helt tilbake til 1975.

Her sender du inn oppskrift!

Den tradisjonsrike blåmuggosten, eller blåskimmelosten om du vil, er blitt en favoritt takket være sin aromatiske og fyldige smak. Samtidig er Norzola® myk og smidig, og perfekt for matlaging.

Les mer om Norzola® her

Bare fantasien setter grenser for hva blåmuggost kan brukes til, osten egner seg for eksempel utmerket i dressing, sauser, dip og til desserter. Den kan smeltes, smuldres eller nytes i store biter. I tillegg er nettopp Norzola® en testvinner hos Bramat, på grunn av et meget høyt protein- og kalsium-innhold.

Men hvor gjør Norzola® seg aller best? I hvilke hverdagsretter fungerer osten som en perfekt prikk over I-en, synes du?

For å finne ut akkurat det søker vi Norges beste Norzola®-hverdagsoppskrift! Send inn ditt aller mest smakfulle serveringsforslag med fokus på osten med den spisse smaken, og vinn matkasser fra Godtlevert.

<strong>KLASSIKER:</strong> Norzola er en velkommen ingrediens i pizza. Foto: OsteCompagniet
KLASSIKER: Norzola er en velkommen ingrediens i pizza. Foto: OsteCompagniet Vis mer
<strong>SALATSNACKS:</strong> Med litt Norzola blir salaten garantert velsmakende. Foto: OsteCompagniet
SALATSNACKS: Med litt Norzola blir salaten garantert velsmakende. Foto: OsteCompagniet Vis mer

Når du sender inn Norzola®-oppskriften, gå helst i detalj med retten. Skriv inn samtlige ingredienser og beskriv framgangsmåten steg for seg. Bilder eller video av retten er også et pluss!

Disse sitter i Norzola®-juryen:

  • Katharina Sandberg Lund, dommer i VM for ost 2018 og lærebokforfatter
  • Pål Jetmundsen, kokk og matfaglig ansvarlig i TINE Partner
  • Peter «Pappahjerte» Kihlman, blogger som er vinner av årets jurypris i Vixen Influencer Awards 2017.

En jury bestående av OsteCompagniets eksperter vil trekke ut tre vinnerforslag, som igjen skal få sjansen til å bli Norges beste Norzola®-oppskrift i en finale.

Hovedvinneren vil motta en måned med matkasser levert av Godtlevert, mens andre- og tredjeplass i oppskriftsfinalen får én uke med matkasser hver.

Norzola® er kjent for å gjøre hverdagsmat enda bedre. Det er enkelt, du tilsetter bare Norzola®. Derfor skal oppskriften du sender inn helst bestå av råvarer til salgs i ordinære dagligvarebutikker.

Norzola® brukes allerede hyppig på pizza, hamburger og i salat - pluss i pastasauser. Har du en egen spesialitet? Bli med på kåringen av hverdagsmathelten sammen med Norzola®.

Send inn din Norzola ® -vri nå!

<strong>PREMIE:</strong> De tre Norzola®-finalistene vil motta mat fra Godtlevert, Norges største leverandør av matkasser.
PREMIE: De tre Norzola®-finalistene vil motta mat fra Godtlevert, Norges største leverandør av matkasser. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer