Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

FOR HELE FAMILIEN: I fjor så det norske folk 167 minutter TV daglig. Nytt for dette året er at du kan velge TV-leverandør selv - uavhengig av bredbåndsleverandør. 
FOR HELE FAMILIEN: I fjor så det norske folk 167 minutter TV daglig. Nytt for dette året er at du kan velge TV-leverandør selv - uavhengig av bredbåndsleverandør.  Vis mer

Er du en misfornøyd TV-kunde? Endelig er du kvitt tvangstrøya!

Forbrukerombudet har grepet inn mot det de mener var et ulovlig koblingssalg. Fra nå kan du velge den TV-leverandøren du vil.

Endelig kan du kjøpe bredbånd uten å bli tvunget til å ha TV-abonnement fra samme leverandør. Det gir deg som forbruker helt andre muligheter når du skal velge TV-leverandør.

Allerede i november 2014 slo Forbrukerombudet ettertrykkelig fast at de mener tvunget koblingssalg av TV og bredbånd er ulovlig etter Markedsføringsloven.En undersøkelse utført av EPSI i 2016 viser at 22% av norske TV-seere mener at kanalpakken ikke er tilpasset deres behov. Én av fire kunder har klaget på sin leverandør det siste året.

— Dette er noe bransjen må ta på alvor, sier Bernt Andersen, kommunikasjonsdirektør i RiksTV .


— Derfor har vi i RiksTV bygget en TV-pakke med stor fleksibilitet; som kunde hos oss kan du få TV hjemme, i kjelleren og på hytta med de mest populære TV-kanalene, uten å måtte punge ut for ekstra månedskostnader.

SER PÅ TV NÅR OG HVOR DE VIL: Hos RiksTV får kundene fire TV-abonnement til prisen av en, samt RiksTV-appene, som gir tilgang til rikholdige arkiv fra NRK, TV 2 og de fleste av kanalene. 
SER PÅ TV NÅR OG HVOR DE VIL: Hos RiksTV får kundene fire TV-abonnement til prisen av en, samt RiksTV-appene, som gir tilgang til rikholdige arkiv fra NRK, TV 2 og de fleste av kanalene.  Vis mer

— Samtidig har vi forståelse for at folks TV-vaner er i endring. Gjennom appen vår får du tilgang til et unikt arkiv, så du kan se det du vil når du ønsker det - på nettbrett eller mobil.

BARNAS FAVORITT: Med appen RiksTVjunior får barna enkel, trygg og oversiktlig tilgang til mange populære serier.
BARNAS FAVORITT: Med appen RiksTVjunior får barna enkel, trygg og oversiktlig tilgang til mange populære serier. Vis mer

RiksTV er den eneste leverandøren i Norge som har skreddersydd et eget reklamefritt univers for familiens minste i en egen app, RiksTV junior. Der får du alle barnas favoritter samlet på ett sted. Disse kan sees både på TV og i egen app, og oppdateres hver uke med nytt innhold fra de mest populære programmene som blant andre Bien Maya, Vikke Viking, Stallgjengen og Astrid Lindgrens univers, samt Svampebob, iCarly, Dora og Sam&Cat.

TV-KOS: Nå står du fritt til å velge den beste TV-leverandøren - uavhengig av hvor du får bredbåndet fra. 
TV-KOS: Nå står du fritt til å velge den beste TV-leverandøren - uavhengig av hvor du får bredbåndet fra.  Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling