Annonsørinnhold

Nytelse.no

Årets adventskalender er endelig i butikk:

– Etterspørselen er enorm!

Vi nærmer oss årets koseligste ventetid. Men med denne adventskalenderen i hus spørs det om du klarer det. Å vente, altså.

– Etterspørselen er enorm!

En av Kondomeriets mest populære produktkategorier er uten tvil erotiske adventskalendere. I fjor ble de revet vekk fra hyllene og utsolgt veldig tidlig. Denne høsten stiller Kondomeriet med ekstra fylte lagre, forteller produktekspert Stine Syversen i Kondomeriet:

– Det virker som om mange har fått øynene opp for hvor gøy og spennende erotiske julekalendere er, og vi forventer vel så stor etterspørsel i år – om ikke mer.

Årets store kalendernyhet fra Naughty & Nice byr på nesten hele spekteret av sexleketøy og deilige tilbehør for både han, henne og par, alle i matchende adventsfarger av lilla og gull.

STRØMMER TIL: Stine Syversen i Kondomeriet, Karl Johan forteller at kundene allerede nå strømmer til butikken for å sikre seg årets kalender.
STRØMMER TIL: Stine Syversen i Kondomeriet, Karl Johan forteller at kundene allerede nå strømmer til butikken for å sikre seg årets kalender. Vis mer

Syversen forteller at kalenderen passer for alle, men kanskje spesielt for par, uavhengig av legning, som ikke har mye erfaring med sexleketøy og ønsker å eksperimentere sammen:

– Den erotiske julekalenderen gir en kjempefin anledning til å teste mye forskjellig og finne ut av hva man liker. Enten man er helt fersk i gamet eller har lyst til å utvide repertoaret. Her får man dessuten veldig mye for pengene!

Les mer om årets adventskalender og kjøp den her!

– Etterspørselen er enorm!

Sexolog: – Kan bidra til å piffe opp sexlivet

Adventskalenderen byr altså på en smakebit av hele Kondomeriets sortiment: Fra glidemiddel til håndjern og vibrerende sexleketøy i ulike former.

Sexolog Siv Gamnes mener den erotiske julekalenderen er et utmerket sted å starte for par, som ønsker å piffe opp sexlivet:

– Mange par går inn i faste «rutiner» tidlig i forholdet, som de gjerne holder seg til i mange år. Etter hvert opplever noen at det kan bli litt kjedelig, sier Gamnes.

Siv Gamnes, sexolog.
Siv Gamnes, sexolog. Vis mer

Hun forklarer at nye sexleketøy kan bidra til at man kommer seg ut av dette vante mønsteret, og blir inspirert til å utforske seg selv og hverandre på en ny og spennende måte.

– Lekene trenger ikke være så fryktelig avanserte heller. Kondomeriet har vært flinke til å finne en kalender med et allsidig utvalg leketøy. Dessuten blir det litt ekstra spenning knyttet til at ingen vet hva som gjemmer seg bak neste luke – om man klarer å vente med å åpne dem, da.

Sikre deg kalenderen her!

– Etterspørselen er enorm!

Perfekt timing

Desember og førjulstid går gjerne hånd i hånd med stress, lange handleturer og travle kvelder. Da er det ekstra fint å ha noe spennende og deilig å glede seg til hver eneste dag.

– Når man har det travelt, er sexlivet ofte noe som prioriteres bort. Men har man en spennende luke å åpne hver dag, blir man også påminnet at det finnes et sexliv parallelt med denne hektiske førjulstiden. Da blir det lettere å velge å være intim med hverandre, sier Gamnes.

Sikre deg kalenderen her!

– Etterspørselen er enorm!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer