Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Express Bank

Med nesten 30 års erfaring og flere hundre tusen fornøyde kunder er Express Bank en sikker og troverdig bank. De er også en av Axo Finans’ 20 samarbeidspartnere.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Express bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Hvem er Express Bank?

Express Bank ble først etablert i 1987, som et samarbeid mellom Dansk Supermarked og Handelsbanken. I 2008 fikk banken kontorer i Oslo, og de har også kontorer i Kista i Sverige og i Taastrup i Danmark.

Banken er stolt av å kunne kalle seg en trygg bank, dette mye fordi de er en del av BNP Paribas Personal Finance som sikrer dem økonomisk stabilitet. BNP opererer i over 30 land og har en kundeliste på over 27 millioner kunder.

Express Bank tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans.
Express Bank tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans. Vis mer

Låneprodukter

På grunn av sin historie har banken nær tilknytning til detaljhandelen, også den dag i dag. Dette har ført til at de har skreddersydde kredittløsninger for både butikker og nettbutikker i sitt sortiment.

Banken har også spesialisert seg innen refinansieringslån, og ønsker å gi sine kunder mulighet til å rydde opp i sin personlige økonomi ved å samle flere lån til ett lån eller betale ned dyr og gammel gjeld.

Som et tredje produkt tilbyr de forbrukslån, der du som kunde kan låne penger uten å stille med sikkerhet i bolig eller bil. Du kan låne mellom 20 og 200 000 kroner, og pengene kan du bruke på hva du vil.

Holder prisene nede

Ønsker du å søke et forbrukslån eller refinansiere gammel gjeld? Søk gjennom finansagenten Axo Finans og få sammenlignet tilbud fra 20 banker.

Axo Finans er et bindeledd mellom kunden og sine 20 samarbeidspartnere. De formidler din søknad til alle bankene samtidig og legger til rette for at du ender opp med en god avtale.

Bankene som mottar din søknad vet alle at de konkurrerer for å få deg som kunde, noe som gjør at de strekker seg ekstra for å gi deg sitt beste tilbud. Tilbudene sendes tilbake til Axo Finans som presenterer det beste tilbudet for deg.

Ved å skape konkurranse på markedet bidrar Axo Finans til å holde prisene nede.

Mange fornøyde kunder

Axo Finans har stort fokus på åpenhet i alle ledd, effektiv saksbehandling og følger opp kundene sine nøye. De samarbeider også med noen av Skandinavias ledende banker for å være sikre på å levere kvalitetstilbud til sine kunder.

Finansagenten mottar gode tilbakemeldinger på omdømmeplattformen TrustPilot, noe som hjelper dem å fortsette å holde kundene sine fornøyde. Det er spesielt effektiv behandling av kundenes søknader, samt hyggelig og imøtekommende service som trekkes frem av kundene.

Søk lån hos Axo Finans i dag og få søknaden vurdert av 20 banker, blant annet Express Bank.

Andre nyttige artikler

Refinansier gjeld

Refinansiering av forbrukslån

Refinansiering av forbruksgjeld

Fordeler og ulemper med refinansiering

Vi sammenligner disse bankene for deg