Annonsørinnhold

Få julegavene levert hjem på dagen – helt frem til lille julaften

Synes du julegavehandel er slitsomt og masete? Istedenfor å haste fra butikk til butikk, kan du nå bestille gaver fra sofaen og få alle pakkene levert hjem på døren fra Porterbuddy – samtidig!

JULELEVERING: Den enkleste og mest behagelige måten å handle julegaver på? Bruk Porterbuddy og finn din yndlingsbutikk.
JULELEVERING: Den enkleste og mest behagelige måten å handle julegaver på? Bruk Porterbuddy og finn din yndlingsbutikk. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Porterbuddy leverer noe helt unikt. Du sparer tid, og unngår stress og trengsel. I tillegg er tjenesten et grønnere alternativ. Du kan få alle gavene levert hjem på døren i én leveranse, sier Martina Nicole Næss, markedssjef i det norske logistikk- og teknologiselskapet Porterbuddy.

– Dette er den beste måten å handle julegaver på – enkelt og behagelig, understreker hun.

KJAPT OG TRYGT: Med Porterbuddys Samlevert-tjeneste kan du handle i forskjellige nettbutikker og få alt levert på samme tid, rett hjem på døren!
KJAPT OG TRYGT: Med Porterbuddys Samlevert-tjeneste kan du handle i forskjellige nettbutikker og få alt levert på samme tid, rett hjem på døren! Vis mer

Alle gaver i én leveranse

Tiden flyr ofte av sted i travle desember, og det er fort gjort å ende opp med gavekjøp i siste liten. Porterbuddy gir deg muligheten til å handle fra over 75 nettbutikker – og du vil garantert finne noe som passer for hele familien.

Hva med en myk genser til niesen fra BikBok? Kanskje en deilig krem til bestemor fra Apotera? Eller et allsidig bæresjal til babyen fra Jollyroom?

– Nylig lanserte vi tjenesten Samlevert, hvor du kan handle på tvers av nettbutikker, og samle alt i én levering hjem på døren. Det beste av alt er at du kun betaler frakt på første vare, forteller Næss.

BEHAGELIG OG ENKELT: Porterbuddy gjør det til en lek å handle julegaver. Finn butikken som har det du vil gi bort, bestill - og så kommer pakkene på døren.
BEHAGELIG OG ENKELT: Porterbuddy gjør det til en lek å handle julegaver. Finn butikken som har det du vil gi bort, bestill - og så kommer pakkene på døren. Vis mer

porterbuddy.com finner du oversikt over alle nettbutikker som tilbyr Samlevert, i tillegg til alle nettbutikker som benytter seg av vår unike tjeneste.

To og en halv time fra bestilling til leveranse

Kunder i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand kan få varer levert på døren så snart som neste dag, eller velge selv når det passer best. Bestiller de 22. desember kan de motta varer helt frem til lille julaften. I Oslo, Østfold og Vestfold kan man derimot få varene allerede samme dag, så lenge man bestiller innenfor butikkenes bestillingsfrister. Alle leveringsmulighetene er med forbehold om ledig kapasitet.

På det raskeste kan det gå to og en halv time fra du som kunde bestiller, til du har varen hos deg.

I TIDE: Med Porterbuddy får du julegavene levert på døren - helt frem til lille julaften!
I TIDE: Med Porterbuddy får du julegavene levert på døren - helt frem til lille julaften! Vis mer

– Hos myyk.no er for eksempel bestillingsfristen klokken 15.00. Hvis du bor i Oslo og har glemt en julegave, kan du i prinsippet bestille sengetøy eller håndklær fra Myyk klokken 15.00, og få det levert på døren fra 17.30, forteller Næss.

Hvis du ønsker å gi noe annet enn myke pakker, byr Porterbuddy på flere supre alternativer: Vil du å slå på stortromma, kan du for eksempel finne Samsung Galaxy Watch 4 eller VR-briller fra Komplett. Eller hva med nye kjeler fra Christiania Glasmagasin til studenten som skal flytte for seg selv? Eller nyttig verktøy fra Jernia?

Uansett hva som står på ønskelisten, er det gode muligheter for at du finner noe som passer i Porterbuddys samarbeidsbutikker – i ro og mak.

BUTIKK, TAKK: Hos Porterbuddy finner du en drøss av nettbutikker, med noe for enhver smak og mottaker. På det raskeste kan det ta to og en halv time fra du bestiller, til varene er levert.
BUTIKK, TAKK: Hos Porterbuddy finner du en drøss av nettbutikker, med noe for enhver smak og mottaker. På det raskeste kan det ta to og en halv time fra du bestiller, til varene er levert. Vis mer

Slik fungerer Porterbuddy: