Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

DRØMMEFERIE: I tre fantastiske uker reiste kjæresteparet rundt i USA. Det meste betalt med CashPoints.
DRØMMEFERIE: I tre fantastiske uker reiste kjæresteparet rundt i USA. Det meste betalt med CashPoints. Vis mer

Fikk drømmeferie til USA på CashPoints

Bevisste valg og rause svigerforeldre ga Martin og kjæresten en tre ukers drømmeferie i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En CashPoint her og en CashPoint der. En stor opplevelse kan realiseres med Norwegian Reward og smart bruk av alle fordelene.

Det var akkurat det Martin Berulfsen (28) og kjæresten Sissel fikk gleden av i sommer. Det meste av reisen ble betalt med CashPoints.

Samlet CashPoint overalt, ble til rundreise i USA

MAGISK: Martin Berulfsen og kjæresten Sissel samlet CashPoints til drømmeferie i USA.
MAGISK: Martin Berulfsen og kjæresten Sissel samlet CashPoints til drømmeferie i USA. Vis mer

Reisekassa for det unge paret fylles opp gjennom hele året. Martin og Sissel handler alt med Norwegian-kortet, et smart tips for å spare litt ekstra.

- Ja, til det aller meste. Vi bruker kortet når vi handler middag, bestiller klær i nettbutikker og mange andre ting. Vi bruker også kortet når vi er ute på byen, da kan det fort bli mange poeng, gliser han.

Oslo-paret kunne kose seg tre uker i USA denne sommeren. Billettene til og fra USA ble i stor grad kjøpt med CashPoints. I tillegg sørget de for å booke hotellnettene gjennom Norwegian og få 5 prosent CashPoints.

Under turen i USA valgte Martin og kjæresten å bruke Norwegian-kortet, siden det både er rimelig og trygt å bruke kredittkortet i utlandet. Disse poengene kommer godt med på neste tur.

Eff. rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd. Totalt 16.764.

Familiekonto og julegave ga drømmeferie til USA

- Svigerfamilien har sluppet meg inn i Familiekontoen sin. Og det enda vi ikke er gift engang, ler Martin. Han har kommet inn i en familie hvor alle bruker Norwegian-kortet og samler CashPoints.

- Dama har faktisk hatt Norwegian-kortet i seks år, sier han og forteller at det var hun som overtalte ham til å bestille et til seg selv. Nå har han blitt en ivrig poengsamler.

Sist jul fikk han og kjæresten poengene på Familiekontoen i julegave. Der var det ganske mange poeng. Blant annet fordi svigerforeldrene flyr mye.

- Det var veldig snilt. De fleste ønsker seg vel penger i gave, og CashPoints er jo like bra, sier Martin.

Dermed var det klart for å planlegge drømmereisen. Og årets sommerferie var bare for to.

- Dette var en skikkelig kjærestetur, smiler 28-åringen.

Bratt i San Francisco

SPEKTAKULÆR NATUR: Sonoma Valley er et av de populære vindistriktene i San Francisco. Hit gikk turen til flere vingårder i en van. - Et høydepunkt på turen!
SPEKTAKULÆR NATUR: Sonoma Valley er et av de populære vindistriktene i San Francisco. Hit gikk turen til flere vingårder i en van. - Et høydepunkt på turen! Vis mer

Martin og Sissel fløy først fra Gardermoen til New York og koste seg en uke i The Big Apple.

Fra New York gikk ferden til San Francisco - en veldig svær, rar og kul by, ifølge Martin som har et godt tips til gratis moro.

- Finn den bratteste bakken, og lek deg med alle de rare perspektivene. Det blir det mange kule bilder av! Et av høydepunktene i San Francisco var vintur i Sonoma Valley.

- Her cruiset vi rundt i hippiebuss og besøkte vingårder!

Kysten til Las Vegas

UTSIKT FRA BILEN: Kystveien fra San Francisco til Las Vegas er en flott naturopplevelse fra bilvinduet på en Ford Mustang.
UTSIKT FRA BILEN: Kystveien fra San Francisco til Las Vegas er en flott naturopplevelse fra bilvinduet på en Ford Mustang. Vis mer

Etter fire dager i San Francisco snirklet de seg nedover kysten til Las Vegas, i en Ford Mustang.

- Det var en kjempeopplevelse, spesielt på grunn av landskapet som var veldig variert. Først var det litt som å kjøre i Norge. Men vi opplevde jordskred og måtte overnatte i bilen. Det var alt fra sjøløver til ekorn. Vi kjørte over lange, åpne sletter og til slutt var det bare ørken, forteller Martin entusiastisk.

Hele turen var på rundt 11 timers effektiv kjøring, og på den tiden opplevde de 25 graders temperaturøkning før de var framme i Las Vegas.

Alt skjer i hovedgata i Las Vegas

GATELANGS: I Las Vegas sto selvfølgelig gambling på programmet. I denne byen skjer alt i hovedgata.
GATELANGS: I Las Vegas sto selvfølgelig gambling på programmet. I denne byen skjer alt i hovedgata. Vis mer

I Las Vegas gikk Martin og Sissel først for budsjettvarianten. Men det anbefaler de ikke.

- Vi skulle spare penger og la oss inn på hotell litt utenfor the Strip (hovedgata) i Las Vegas. Men alt skjer i hovedgata, så vi byttet raskt til et dyrere hotell. Men det var det verdt, understreker han.

- Vi endte opp på Flamingo Hotel, det eldste i byen, forteller Martin.

- Las Vegas er et lekeland for voksne, mener Martin. I Las Vegas sto selvfølgelig gambling på programmet.

LA fra sykkelsetet

TRÅKK DEG RUNDT: - Lei sykkel eller sparkesykkel i LA og cruise rundt på Venice Beach, anbefaler Martin Berulfsen.
TRÅKK DEG RUNDT: - Lei sykkel eller sparkesykkel i LA og cruise rundt på Venice Beach, anbefaler Martin Berulfsen. Vis mer

Etter Vegas hadde paret likevel nok penger igjen til å reise til Los Angeles. De valgte buss.

- Det anbefaler jeg ikke, heftige forsinkelser og null aircondition, sier Martin, men slår fast at Los Angeles svarte til alle forventningene ellers.

- Jeg anbefaler å leie sykkel eller sparkesykkel i LA og cruise rundt på Venice Beach.

GetYourGuide finner du mange muligheter for sykkelleie, både vanlige sykler eller el-sykler for deg som foretrekker litt drahjelp.

Øverst av alle opplevelser

HELIKOPTERTUR: Flytur med helikopter over Grand Canyon er en tur det er verdt å få med seg. – Det toppet alle opplevelsene, mener Martin og kjæresten.
HELIKOPTERTUR: Flytur med helikopter over Grand Canyon er en tur det er verdt å få med seg. – Det toppet alle opplevelsene, mener Martin og kjæresten. Vis mer

CashPoints og Norwegian fikk paret trygt hjem til gamlelandet etter tre uker med opplevelser. Helt øverst på opplevelseslista kommer helikopterturen over Grand Canyon.

- Rett og slett dritkult!

Går ikke sultne hjem i New York

I New York er det et uendelig utvalg av spisesteder og mange veldig gode restauranter så det kan være vanskelig å velge.

For å være sikker på å få med seg noen av de beste spisestedene, kan det være lurt å undersøke litt på forhånd. Martin og kjæresten benyttet seg av restauranttips fra Reward Bloggen.

- Vi var sikkert på halvparten av restaurantene som det tipses om på Reward-bloggen, mange gode tips det er verdt å følge.

Martins fem beste restauranter og drikkesteder i NYC

BYEN SOM ALDRI SOVER: Ah, New York! Det er mye å oppleve i denne storbyen, og mange fine steder å spise, bare ta en drink, eller chille og se på livet.
BYEN SOM ALDRI SOVER: Ah, New York! Det er mye å oppleve i denne storbyen, og mange fine steder å spise, bare ta en drink, eller chille og se på livet. Vis mer

Smith & Wollensky

Erkeamerikansk biffrestaurant i et malplassert lite bygg midt blant høyblokkene i Midtown. Ingen av servitørene er under 60 år, og har en sjarmerende ærlig New York-attitude. Masse godt kjøtt!

Prince Street Pizza

Utsalg bak disk uten sitteplasser. 10 meter lang kø utenfor hele døgnet, og med god grunn (slapp av, det går fort!). Etter egen mening verdens beste pizza, der sausen gjør hele forskjellen. Prøv signaturpizzaen med pepperoni!

FANTASTISK PIZZASAUS: Prince Street Pizza har kanskje verdens beste pizza, der sausen gjør hele forskjellen.
FANTASTISK PIZZASAUS: Prince Street Pizza har kanskje verdens beste pizza, der sausen gjør hele forskjellen. Vis mer

Oficina Latina

Shabby chic søramerikansk cocktailbar tvers over gata. Sett deg i baren og bestill ekte tequila-shot med appelsin, sukker, kaffe og kanel!

TEQUILA MED EN TVIST: Få servert cocktails på sofistikert vis hos Oficina Latina.
TEQUILA MED EN TVIST: Få servert cocktails på sofistikert vis hos Oficina Latina. Vis mer

Sadelle’s

Kult brunch-sted der du kan spise gode bagels, noe som er et must i New York. Her får du servert bagels med alt mulig tilbehør på høye fat!

Buddakan

Supertrendy asian fusion-restaurant, med god takhøyde og svære lysekroner. Som å spise middag på et utested.

PRØV FUSION: Velg Buddakan for en Supertrendy Asian fusion restaurant-opplevelse i NY City.
PRØV FUSION: Velg Buddakan for en Supertrendy Asian fusion restaurant-opplevelse i NY City. Vis mer

Fem anbefalte hoteller på reisen

Flamingo Hotel, Las Vegas et stort og bra resort-hotell i Las Vegas med 5 restauranter og 2 utendørs svømmebasseng.

Fairmont Heritage Place, San Francisco, unn deg litt luksus og sykt bra utsikt.

Orchard Garden Hotel, San Francisco, det lille hotellet med miljøprofil har veldig god plassering og hyggelig atmosfære.

Vdara Suites by AirPads, Las Vegas, fine leiligheter med flotte fasiliteter i West Harmon Avenue.

Bellagio, Las Vegas, resort i luksuriøs stil med hotellrom til overkommelige priser.

Norwegian flyr til 15 destinasjoner i USA. Finn billige flybilletter her.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.