Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

IMPONERENDE RESULTATER: Kollagenpulveret The Solution skal gi redusert rynkedybde. Illustrasjonsbilde fra Oslo Skin Lab.
IMPONERENDE RESULTATER: Kollagenpulveret The Solution skal gi redusert rynkedybde. Illustrasjonsbilde fra Oslo Skin Lab. Vis mer

- Fikk fem år yngre hud på to måneder

Annette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå får alle Dagbladets lesere 50 % på The Solution.

Både før og etter behandlingen fikk Annette Brenne analysert huden sin hos Oslo Hudpleieklinikk. Dette ved hjelp av en maskin som måler endringer i dybden av huden. Resultatene var slående. Før kuren var Annettes «True Skin Age» 52 år – to år eldre enn hennes faktiske alder. Etter bare to måneder var hudens alder ifølge målingen redusert med hele fem år.

FORNØYD: Annette Brenne (50) er imponert av kollagenpulveret The Solution.
FORNØYD: Annette Brenne (50) er imponert av kollagenpulveret The Solution. Vis mer

Og det var ikke bare i ansiktet hun merket tydelig bedring:

– Selv om det bare er ansiktshuden som er målt, så merker jeg forskjell på huden min andre steder også. Ettersom vi nå står foran en sesong hvor huden på hele kroppen ofte vises frem, så er jo det unektelig ganske gledelig, forteller hun.

Hudpleier May-Britt Morad har gjennomført mange hudanalyser på personer som har testet The Solution. Også hun ble overrasket over den raske effekten:

– Når til og med Katrine Sørland, som er så godt som rynkefri, får en forbedring på nesten 10 %, da blir man jo overbevist.

Hudpleier May-Britt Morad ved Oslo Hudpleieklinikk har stor tiltro til The Solution.
Hudpleier May-Britt Morad ved Oslo Hudpleieklinikk har stor tiltro til The Solution. Vis mer

Løsningen

The Solution er et smaks- og luktfritt kollagenpulver som enkelt blandes ut i mat eller drikke. Kollagen er nemlig kroppens eget antirynkeserum. Det sørger for at huden holder seg ung og spenstig. Dessverre reduseres mengden kollagen etter fylte tretti, og rynker og fine linjer blir flere og dypere. Inntak av visse typer kollagen har vist seg å kunne redusere dette.

Les mer om de internasjonale studiene på oralt inntak av kollagenpeptider

Hemmeligheten er at Verisol kollagen, som brukes i The Solution, er brutt ned til peptider gjennom hydrolyse. Hydrolyse er en metode for å spalte molekyler. I vår prosess gjøres dette ved hjelp av enzymer. Slik blir kollagenet enklere for kroppen å ta opp. Peptidene transporteres rundt i kroppen og virker på huden innenfra.

Forskningsbaserte resultater

Verisol kollagen har vært testet gjennom uavhengig forskning. En randomisert og placebo-kontrollert studie fra 2014 på 114 testpersoner mellom 46-65 år, viste følgende positive resultater:

  • Gjennomsnittlig redusert rynkedybde på 20,1 % rundt øynene etter åtte ukers bruk.
  • Rynkedybden rundt øynene var fremdeles redusert med 11,5 % fire uker etter siste inntak.
  • Verisol kollagen virker også mot cellulitter.

Spesialtilbud: Nå får alle Dagbladets lesere 50 % avslag på den effektive behandlingen. Bestill nå og få 50 % på første forsendelse. I tillegg får du 30 % avslag på alle senere bestillinger.

image: - Fikk fem år yngre hud på to måneder

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.