Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

ALLE DELER: Familien Sæbjørnsen er storfornøyde etter å ha prøvd OneCalls «FamiliePakka». Nå går hverken Sæbjørn (9), Lise-Marie (31) eller Lilly-Sofie (7) tom for datatrafikk. Foto: Privat
ALLE DELER: Familien Sæbjørnsen er storfornøyde etter å ha prøvd OneCalls «FamiliePakka». Nå går hverken Sæbjørn (9), Lise-Marie (31) eller Lilly-Sofie (7) tom for datatrafikk. Foto: Privat Vis mer

Før visste Lise-Marie aldri hvor mye data hun hadde igjen. En app har endret alt

Med en enkel app har familien nå full kontroll over alles databruk til enhver tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien Sæbjørnsen er én av tre familier som ble plukket ut til å teste OneCalls «FamiliePakka» - et mobilabonnementet spesielt tilrettelagt for familier.

I tillegg til en enkel app, som «sjefen» i familien fordeler datatrafikk til alle med, har abonnementet fri tale, fri SMS og MMS, samt en felles datamengde som de selv velger størrelse på.

​Familien på fem fikk prøve abonnementet en måneds tid, og nå er Lise-Maries (31) dom klar.

- Det er veldig kjekt med appen, og jeg har mye mer kontroll. Før fikk jeg kun en SMS om at grensen på data var nådd, men med denne appen har jeg alltid oversikt. Det er veldig enkelt å se hvor mye alle bruker, og hvor mye som er igjen, sier Lise-Marie.

Lise Marie er mor til to barn, og alle i familien bruker daglig smarttelefoner og nettbrett. Med kun én faktura for samtliges mobilbruk i måneden, har hverdagen blitt en annen. Spesielt i bilen!

«Enkel tilgang på informasjon når jeg måtte trenge det» Lise-Marie

- Ettersom barna ikke har nettbrett med 3G/4G og mobildekning, åpner vi bare opp min manns eller min egen mobil for datatrafikk i bilen. Nettbrettene har jo wifi, så gjennom bilen får alle plutselig sett film eller hørt på musikk. Vi bruker heller ikke radio så mye, men strømmer heller musikk fra telefonen, sier Lise-Marie fornøyd.

Familien Sæbjørnsen ble nylig valgt ut som én av tre som skulle teste ut OneCalls abonnement «FamiliePakka». Trykk her for å se familienes dom. ​​

GOD OVERSIKT: Selv om Ole Einar (1) kanskje ikke var den mest aktive brukeren av mobildata, hadde mor Lise-Marie (31) full oversikt over familiens bruk gjennom appen. Foto: Privat.
GOD OVERSIKT: Selv om Ole Einar (1) kanskje ikke var den mest aktive brukeren av mobildata, hadde mor Lise-Marie (31) full oversikt over familiens bruk gjennom appen. Foto: Privat. Vis mer

På hytta, som familien titt og ofte besøker, er det heller ikke noe problem å komme seg på nett.

- Vanligvis bruker vi trådløst nett på hytta, men det trenger vi ikke lenger å tenke på. Dekningen med dette abonnementet er langt bedre, fortsetter Lise-Marie.

«Vanligvis bruker vi trådløst nett på hytta, men det trenger vi ikke lenger å tenke på» Lise-Marie

«FamilePakka» kommer godt med
​Én av fordelene med «FamilePakka», er appen som følger med. Der har man til enhver tid oversikt over alles forbruk, det som er igjen igjen av datatrafikk, og som da enkelt kan overføres til andre familiemedlemmer.

- Det er veldig enkelt å skjønne. En oversiktlig og fin app som jeg til enhver tid har full kontroll over. Nå vet jeg hva vi kan forholde oss til, sier trebarnsmoren.

image: Før visste Lise-Marie aldri hvor mye data hun hadde igjen. En app har endret alt

At hun er «sjefen» og styrer familiens datamengde er heller ikke noe problem for resten av gjengen.

- Når det gjelder sønnen min på ni år, så har jeg ikke så mye kontroll på hva han bruker internett til. Men med «FamiliePakka» får jeg hvert fall oversikt over hvor mye han bruker. Og sånn sett får jeg et innblikk i hva han driver med, sier Lise-Marie.

- Så hva synes alle i familien om at det er du som var «sjefen», og styrer alles datamengde?

- Jeg tror alle sammen syntes det er helt greit. Det er uansett jeg som vanligvis har kontroll på disse tingene i familien. Men ifølge barna skulle de nok gjerne ha vært sjef over datamengden selv, ler Lise-Marie.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.