ANNONSØRINNHOLD

Her finner du presangene for store og små. Foto: NTB Scanpix
Her finner du presangene for store og små. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gavetipsene for deg som er ute i siste liten

Sliter du med inspirasjon til årets julegavehandel? La oss hjelpe deg.

Julaften er rett rundt hjørnet, og det betyr at gavene snart må i hus. Er du en av dem som sliter litt mer inspirasjonen i forkant av årets julegavehandel? Vi har samlet knallgode tips til små og store, og guider deg til hvor du kan gjøre de aller beste kjøpene.

Kikk gjennom vår store julegaveguide, og gjør gavehandelen unna på et blunk!

Barnegaver er ikke alltid like enkelt, men hva med å kjøpe noe de garantert trenger, og som varmer gjennom hele vinteren? Kvalitetsmerket Reima har julekampanje på masse luer og votter - og akkurat nå får du 3 for prisen av 2. Hos Reima finner du også alt de minste trenger av parkdresser, vintersko, ull- og fleece-klær i topp kvalitet.

De verdenskjente kjelene fra Le Creuset er alle kokkers favoritter. Akkurat nå får du 20% rabatt på alle varer fra Le Creuset hos Christiania Glasmagasin. En Le Creuset-kjele vil garantert falle i smak hos hobbykokken. Dette er gaver som varer livet ut! Sjekk også ut merkets ildfaste former, stekepanner, krus og kopper til 20%. Perfekte julegaver!

Å kjøpe julegave til moteelskeren er alt annet enn enkelt, men en klassisk, varm ullgenser kan aldri bli feil. er du usikker på kvilken du skal velge finnes det mye god hjelp å få hos Zalando. De har plukket ut sesongens mest trendy strikkeplagg, og her finner du garantert noe som vil falle i smak. Skulle gaven likevel ikke falle i god jord hos den kresne moteelskeren har du 100 dagers åpent kjøp hos Zalando.

Kosmetikk er er alltid en vinner under juletreet - både for han og henne. Hos Kicks finner du flotte gavesett fra kun 149 kroner. Velg bland lekre gaveekser fra merker som Biotherm, Rituals, Gucci, Lancôme og mye mer. Akkurat nå er dette gavesettet med parfyme og bodylotion fra Hugo Boss det mest solgte hos Kicks.

Er du på utkikk etter julegave til en interiørinteressert venn eller venninne. Vi elsker produktene fra Arne Jacobsen Design Letters! Her kan du kjøpe kopper med forbokstaven til mottakeren, vaser, skåler, krukker og masse annet. Det enkle designet passer inn i de fleste hjem, og finnes også i egne varianter for de aller minste. Sjekk også ut gavehjelperen til Room21, hvor du kan filtrere gaver etter kjønn, pris og kategori. Masse flott fra en rekke kjente merker i alle prisklasser!

Fine champagneglass kan være veldig dyre, men nå kan du gjøre et kupp på disse fra Hadeland Glassverk! Nå får du glassene til halv pris. Frister ikke champagne-glass finner du helt sikker noe annet hos Christiania Glasmagasin, de har 20-50% rabatt på ALLE merkevarer. Her kan du med andre ord gjøre noen skikkelig kupp!

Hva skal du kjøpe til han som allerede har alt? Ølbrygging er en hobby som stadig blir mer og mer populær og, hos ølbrygging.no får du alt du trenger for å brygge eget øl. Fra spennende kurs og bøker til utstyr og ølglass, velg og vrak blant hundrevis av varer. Her finner du ølbrygging.no sitt spennende utvalg.

Skisesongen er i gang, og hva er vel bedre for skifantasten enn å finne en smørekoffert under juletreet. I denne smørekofferten fra Swix får du alt du trenger for en vellykket dag i løypene! Synes du prisen for denne blir i stiveste laget finnes også denne rimeligere varianten som kommer i en praktisk Swix-taske med glidelås.

Denne badebaljen for voksne er en bestselger hos dingsebutikken Coollstuff! I denne badebaljen sitter du godt og får vann over de ellers så kalde knærne. Den kompakte badebaljen er utstyrt med oppbevaringskurv og avløp, og den kan brukes også av dem som har små bad. Finn badebaljen og velg farge her.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.