Annonsørinnhold

Gigantisk salg på leketøy!

Flere store aktører ruller i gang det som tilsvarer vårens Black Week, og du kan spare opptil 80 % på leketøy til han og henne!

Vårens store leketøy-kampanje er i gang, og du kan spare enorme summer på flere av bestselgerne!
Vårens store leketøy-kampanje er i gang, og du kan spare enorme summer på flere av bestselgerne! Vis mer

Denne uken kan du spare svimlende summer på sexleketøy fra flere store aktører. Pink Week er nemlig i gang hos både Kondomeriet og Nytelse med opp til 80 % rabatt på over 200 produkter!

Gå til Pink Week hos Nytelse

Gå til Pink Week hos Kondomeriet

Kampanjen varer t.o.m 31.mai. Sinful og Amor har også flere knallgode kampanjer hvor du finner flere produkter fra kun 59 kr!

Womanizerpakke - med intens vibrator

Gigantisk salg på leketøy!

I denne pakken får du Nytelse sin bestselgende Womanizer sammen med deres mest intense vibrator OG Glid og orgasmekrem. Du sparer totalt 40 % på pakken.

Spennende parpakke med Womanizer

Gigantisk salg på leketøy!

Spar 30 % på denne gigantiske par-pakken som inkluderer den bestselgende Womanizeren samt 7 erotiske leketøy. Produktpakken er satt sammen av eksperter, for nysgjerrige par! Få 30 % på hele pakken.

WOW-pris på Easytoys Black Rabbit Vibrator

Gigantisk salg på leketøy!

Kan det bli billigere? Neppe! Nå sparer du 70 % på Easytoys Black Rabbit Vibrator, og denne uken kan den klikkes hjem til kun 165 kr! Det er en klassisk rabbitvibrator med roterende perler i skaftet samt 12 vibrasjonsmoduser.

Knallpris på Amaysin Power Oppladbar Bulletvibrator

Gigantisk salg på leketøy!

Nå får du denne klassiske oppladbare bullet-vibratoren til 40 % hos Sinful. Vibratorens spisse tupp gjør det enkelt å målrette stimuleringen og har hele 10 ulike vibrasjonsmønstre. Kjøp den her til kun 137 kr.

Sinful Sailor Triple Buttplugg Sett

Gigantisk salg på leketøy!

Spar 40 % på dette triple buttplugg-settet fra Sinful. Ønsker du å eksperimentere med analstimuli er dette produktet ideell til deg eller dere. Settet inneholder tre produkter i forskjellige størrelser. Kjøp det her til kun 185 kr.

The Handy maskin

Gigantisk salg på leketøy!

Nå kan du spare 21 % på The Handy Runkemaskin. Dette er den ultimative håndjobbmaskinen og er visstnok en av de mest avanserte mannlige sexleketøy som noensinne er laget. Kjøp den her til kun 1499 kr.

Pakke med Womanizer for g-punktet!

Gigantisk salg på leketøy!

Nå kan du spare 30 % på pakke med Womanizer for g-punktet inkludert rens, orgasmekrem og glidekrem. Womanizer OG er den første trykkbølgestimulatoren for G-punktet. En kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner gjør dette leketøyet ulikt!

Salg på Masturbator Svakom Sam Neo

Gigantisk salg på leketøy!

Sam Neo fra Svakom er den ultimate sugemaskinen med både sugeeffekt og kraftige vibrasjoner. En favoritt blant herrene! Nå får du den på salg hos Kondomeriet.

Gå til Pink Week hos Nytelse

Gå til Pink Week hos Kondomeriet

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer