Annonsørinnhold

Gjør et kupp på vintersko nå

Spar opptil 70% rabatt på vintersko idag.

Gjør et kupp på vintersko nå

Det finnes mengder av herlig vintersko i butikkene nå, og under finner du noen favoritter som er på salg akkurat nå.

Stilrene skinnboots med fôr

Gjør et kupp på vintersko nå

Disse fine skoene er laget i premium skinn med elastiske paneler i siden og hælhempe som gjør de enkle å ta av og på! Skoene har varmt, syntetisk fôr! Sålen er designet for å gi godt grep! Det klassiske designet gjør det enkelt å matche disse med ethvert antrekk!

FÅ 35% RABATT PÅ SKINNBOOTS NÅ

ECCO Boots til 35%

Gjør et kupp på vintersko nå

Lyst på noen urbane, allsidige boots? Da er disse perfekt! Det robuste designet gir en kontrast til det feminine og de elastiske sidepanelene sørger for super komfort! Overdelen er laget i skinn og gir svært god kvalitet! Finnes i sort og brun (35% rabatt).

Stilrene skinnboots fra ECCO med 35% rabatt

Bikerboots til kun 291 kr nå

Gjør et kupp på vintersko nå

Superfine støvler fra FRANCESCO MILANO. Skoene har et trendy design og passer godt i høst og vinter. Detaljer foran og bak i trendy vintagedesign. Mokkaimitasjon med detaljer i skinnimitasjon. Glidelås på innsiden

Spar 60% og bestill nå

Lekre boots med fôr♥

Disse oppleves som små i størrelsen
Disse oppleves som små i størrelsen Vis mer

Mellomhøye boots som kombinerer et kult sneakerdesign med tekniske funksjoner! Den vannavvisende øvre delen av skoen er laget av semsket skinn! Skoene har ribbestrikket krage og fleecefôr som holder deg varm! Skolissefestene i metall gjør at skoene får en god passform og som fremhever det klassiske designet. Så fine!

Bestill i dag og få 35% rabatt

Lekre skinnboots fra ECCO til halv pris

Gjør et kupp på vintersko nå

Stilsikre skoletter fra ECCO i skinn! En herlig kombinasjon av design og funksjon! Skoene har lett såle som flekser med foten og støttende fotseng som sikrer et uanstrengt steg! Lekker hælhøyde gir disse det lille ekstra!

Bestill her og spar 50%

Lekkert med høy hæl

Gjør et kupp på vintersko nå

Lekre støvletter i klassisk design, fra ONLY. - Glidelås på en side - Kantet tå - Tåforsterkning i sølv foran Hælhøyde 7 cm.

Nå halv pris - kun 315 kr her

Ideell på kalde vinterdager♥

Gjør et kupp på vintersko nå

That sporty-chic look! Denne vinterskoen er ideell for de aller kaldeste dagene med 100 gr. isolasjon for varme og et sportslig utseende. Skoen har en OutDry vanntett konstruksjon, og kommer med semsket skinn og fuskepels krage. Innsiden er foret med mikrofleece og sålen gir god demping. Kombinasjonen av varme, komfort og vanntette materialer gjør at du kan trosse været i enhver situasjon♥

Bestill nå

Spar 60% på HENRY KOLE Livia Leather

Gjør et kupp på vintersko nå

Superlekre boots i ekte skinn, fra HENRY KOLE. Skoene har et trendy design og en behagelig passform. - Spiss tå - Dekorative sømmer - Skråstilt hæl - Dustbag medfølger Hælhøyde: 6,5 cm, Skafthøyde: 19 cm.

Spar 60% nå, bestill før det blir tomt

Herlig boots fra Timberland♥

Gjør et kupp på vintersko nå

Denne skoen er perfekt utover høsten med sitt smarte design! Overdelen er laget av vanntett skinn og OrthoLite®-innersålen sammen med EVA-midtsålen gir super komfort! Skoen har TimberDry™-membran laget av blant annet resirkulert plast, samt resirkulerte lisser og ReBOTL™-linning bestående av minst 50% resirkulert materiale!

Bestill her og få 35% rabatt

Mols Tallulah - klassiker i ny variant

Gjør et kupp på vintersko nå

Vintersko for kalde dager! Disse er laget av et herlig, mykt kuskinn og fylt med naturlig ullfor for å holde føttene dine varme og komfortable når det blir kjølig i været. Yttersålen består av gummi og EVA, noe som gir deg god komfort under bruk!

FÅ 50% RABATT PÅ MOLS NÅ

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer