Annonsørinnhold

Gjør et skikkelig ullkupp!

Spar hele 25% på alt av deilig ulltøy før jul

Gjør et skikkelig ullkupp!

Bruk rabattkoden ULL25 og få 25% på produktene i de superpopulære seriene Rose og Åkle fra Kari Traa. Perfekte som julegaver, eller kanskje en gave til deg selv?

De populære settene i Rose og Åkle-serien er komfortable å ha på og utrolig lekre å se på. Hold deg varm og stilren i vinter, med deilige ullplagg som puster og føles behagelige mot huden.

Se alle produktene her eller finn din favoritt nedenfor:

Åkle Hood fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Vi drømmer om friske høstdager i denne varme genseren i 100% merinoull fra Åkle. Ikke glem å bruke koden FLASH for å få 40% - bare i dag hos Get Inspired.

BESTILL HER OG BETAL KUN 569 KR ETTER RABATTEN.

Åkle Pant fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Fullfør stilen med lekre tights i Åkle-serien. Med pent design og freshe farger får du den perfekte tights som holder deg god og varm, hele vinteren.

SE ALLE FARGEVARIANTER HER

Rose LS fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Høstens lekreste sett kommer fra Kari Traa. Bruk denne nydelige ulltrøyen hjemme, på hytta eller på kafé med venninner. Settet er tilgjengelig i flere freshe farger.

Se flere fargevarianter her

Rose Pant fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Matche Rose LS ulltrøye med deilige ulltights. Rose Pant er tettsittende i klassisk, feminint design, med behagelig fireveis stretch. Tilgjengelig i fargene grå og blå.

Pris etter rabatt er 479 kr, du sparer 320 kr

Åkle Long Sleeve fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Vi får aldri nok av lekre sett. Genseren fra Åkle er laget av 100% merinoull, og føles myk og varm på huden.

Bestill her og spar 300 kr nå!

Åkle Pant fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

De matchende tightsene fra Åkle er utrolig kule, og kan brukes både til aktivitet og kos. Hele settet er tilgjengelig i fargene rosa, mørkeblå og lyseblå.

Bestill her i dag og spar 300 kr!

Rose Headband fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Aldri mer kalde ører med dette stilriktige pannebåndet fra Rose-serien. Pannebåndet er mykt, varmt og allsidig, designet for optimal stil og komfort selv på kalde dager.

Pris etter rabatt: 209 kr

Åkle Tube fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Denne halsvarmeren er laget i superfin ull for å holde deg varm, uansett om den er tørr eller våt. Den er fullfôret for optimal komfort mot huden.

Bestill i dag og spar 160 kr

Åkle Suit fra Kari Traa

Gjør et skikkelig ullkupp!

Denne lekre onepiecen fra Kari Traa er det naturlige valget i kaldt vær eller til sofakos. Designet er inspirert av norske strikketradisjoner, med en moderne vri.

Spar 800 kr på denne når du bestiller her i dag

Bruk koden Ull25 i kassen for å få 25 % på produktene fra Rose og Åkle, men vær rask - flashsalget er over allerede i morgen! Se alle produktene her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer