Annonsørinnhold

Gjør et verktøykupp nå!

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Sikre deg et skikkelig verktøykupp på kvalitetsverktøy fra Dewalt. Spar inntil 50% nå!

Gjør et verktøykupp nå!

Nå er det stort salg på alt av verktøy fra Dewalt og du har mulighet til å gjøre et skikkelig kupp. Under finner du noen utvalgte godbiter, og du kan se alle tilbudene her.

Kapp-og gjærsagen du alltid har ønsket deg

Gjør et verktøykupp nå!

En skikkelig sag får unna jobben på et blunk, og sluttresultatet blir mye bedre. Denne kapp- og gjærsagen har en sterk motor på 1400W, og gir enkel skråkapping opptil 48° i begge retninger. Utstyrt med 216 mm klinge for sagedybde opptil 70mm. Utstyrt med XPS sagelinjesystem som tydelig lyser opp arbeidsstykket.

SPAr 40% på Dewalt kapp og gjærsag

Borskrutrekkere og driller

Gjør et verktøykupp nå!

DEWALT DCD791-QW er en borskrutrekker på 18V med børsteløs motor som klarer treboring opptil 40mm. Dreiemoment på 70Nm og opptil 2000 o/min i andre gir.

Spar 45% på Dewalt borskrutrekker nå

Drill for 2:

Gjør et verktøykupp nå!

Komplett verktøypakke med slagdrill og borskrutrekker. Begge på 10,8 Volt, og det følger med 2 batterier og praktisk oppbevaringskoffert og lader.

Dewalt verktøypakke med dobbel drill

Pakketilbud

Gjør et verktøykupp nå!

Hvem liker ikke å få en ekstra god deal? Sjekk ut disse pakketilbudene fra Dewalt nå - her kan du spare ekstra mye!

Pakketilbud - her kan du spare tusenlapper!

Endelig et komplett bor-, bits- og hylsesett

Gjør et verktøykupp nå!

Vi har vel alle en variant av et slikt sett, men det er jo utrolig hvor fort det blir rot og kaos, og akkurat den bitsen du trenger er jo selvsagt vekk når du har bruk for den. Kjøp heller et nytt sett nå - komplett og i en hendig koffert.

Jatakk - jeg må også ha nytt sett

Bitssett

OK, vi innrømmer det - noen er flinkere til å ta vare på bitsene enn andre. Men et ekstra sett er jo kjekt å ha, særlig når det er så billig som dette settet på 32 deler.

Bitssett i 32 deler

Borskrutrekker

Gjør et verktøykupp nå!

Batteridrevet borskrutrekker på 18V med børsteløs motor. Det kompakte designet med lav vekt gjør det enkelt å bruke maskinen på trange steder. 2-girs transmisjon i metall for lengre driftstid og levetid. Denne får jobben gjort.

Spar 50% på borskrutrekker nå

Bordsirkelsager

Gjør et verktøykupp nå!

Batteridrevet bordsirkelsag på 54V med børsteløs motor og 210 mm klinge for klyvebredde opptil 610 mm. Turtall på 5800 o/min.

XR FlexVolt er en serie 54V elverktøy som gir deg en driftstid og ytelse du aldri har sett før. For første gang kan profesjonelle håndverkere utføre krevende anleggsarbeid uten behov for ekstern strøm. Tenk deg en arbeidsplass der strømkabler og plasskrevende aggregater er en saga blott. En arbeidsplass der hver håndverker kan arbeide raskere, sikrere og mer effektivt enn noensinne.

30% rabatt på denne bordsirkelsagen nå

Tigersag

Gjør et verktøykupp nå!

En tigersag er sagen du aldri tenkte over at du trengte før du skaffet deg en. Denne modellen er kompakt og gir deg enkel tilkomst på trange steder. Motoren er plassert sentralt for bedre balanse og sagbladet kan justeres i 4 ulike posisjoner. Saging inntil kanter går som en lek.

Tigersag med nesten 300 kr i rabatt nå

Multiverktøy

Gjør et verktøykupp nå!

Er dette ditt nye favorittverktøy? Dette multiverktøyet er på 18V med børsteløs motor. Utstyrt med LED-belysning, variabel hastighet og opptil 20 000 o/min. Slipe, kutte eller sage? Ingen problem - denne klarer enkelt ulike materialer som metall, plast, tre, gips og PVC.

500 kr i rabatt på praktisk multiverktøy fra Dewalt

Spikerpistol/dykkertpistol

Gjør et verktøykupp nå!

Hendig spikerpistol/dykkertpistol som skyter dykkert med lengde fra 15 til 50 mm. Mange praktiske funkjoner, som presisjonsspiss, luften ledes bort fra både deg og arbeidsområdet, og en anti-ripespiss som sørger for at arbeidsflaten ikke blir skadet.

Spar 300 kr på spikerpistol fra Dewalt

Kompakt kompressor - perfekt til spikerpistolen

Gjør et verktøykupp nå!

Liten, praktisk og oljefri kompressor med 6-liters tankvolum, justerbart trykk og manometer. Kompressoren har et maks. lufttrykk på 8 bar og en effekt på 1,5 hk.

40% rabatt på kompakt kompressor fra Dewalt

Her finner du alle tilbudene nå

Nelly rabattkod
Mote online til de beste prisene med Nelly Rabattkode
ASOS rabattkod
ASOS Rabattkode - tusenvis av merker på salg

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer