Annonsørinnhold

Gode tips som kan spare deg flere tusen når du skal låne penger!

Skal du søke forbrukslån? Da lønner det seg å sammenligne tilbud fra flere banker. Axo Finans gjør jobben for deg med kun én lånesøknad.

Lever 1 søknad, og motta tilbud fra opptil 21 forskjellige banker.
Lever 1 søknad, og motta tilbud fra opptil 21 forskjellige banker. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gjør som over 9800 andre personer i Juli og søk lån gjennom Axo Finans.

Tjenesten er:

  • Uforpliktende
  • Gratis
  • Søknaden blir vurdert av opptil 21 banker
  • Du får svar innen kort tid

Lurer du på hvor lav rente du kan få på forbrukslån? Da er du ikke alene. Vi gir deg oppskriften slik at du slipper å betale for mye.

Det finnes mange grunner til at folk velger å ta opp forbrukslån. De vanligste grunnene til å ta opp forbrukslån er uforutsette utgifter, oppussing, betale ned kredittkort eller at man trenger litt ekstra kapital og ikke ønsker å bruke kredittkortet som har en høyere rente.

For nettopp dét er den største fordelen ved et forbrukslån: Det er ingen krav til hva lånet skal brukes på. Det vil si at du kan bruke pengene til det du trenger.

Sammenlign lånetilbud

Dersom du vurderer å søke forbrukslån, bør du undersøke markedet før du takker ja til et lån. Ulike banker tilbyr forskjellige renter og gebyrer på lånene. For å finne det beste tilbudet må du altså sammenligne disse opp mot hverandre. Hvilken rente du blir tilbudt avgjør totalkostnaden på lånet, og du kan spare mye hver måned på å finne den laveste renten.

Husk å se på den effektive renten, da denne inkluderer alle gebyrer knyttet til lånet.

Søk via låneagenten Axo Finans

Det beste er å gå veien gjennom en finansagent - da slipper du å gjøre jobben med å sammenligne lånene selv. I de fleste tilfeller vil du også motta et bedre lånetilbud.

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans, sender de denne videre til samtlige av sine samarbeidsbanker. Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, derfor strekker de seg ofte litt lengre for å gi deg et godt tilbud.

Så snart alle bankene har behandlet søknaden din, plukker Axo Finans ut det beste tilbudet og presenterer dette for deg. Tilbudet er selvsagt uforpliktende - er du ikke fornøyd, er det bare å takke nei. Velger du derimot å takke ja til tilbudet, går kundeforholdet videre til banken. Lånetilbudet står åpent i 30 dager.

Axo Finans er låneagenten som sammenligner lån hos opptil 21 banker for hver søknad som sendes inn. Slik fungerer det:

  • Trykk på linken i boksen under.
  • Fyll inn ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid
  • Axo Finans videresender søknaden til opptil 21 banker
  • Bankene sender sine beste tilbud i retur

Etter at låneagenten har funnet det beste tilbudet, blir dette presentert for kunden som sendte inn en søknad. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende å bruke.

Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256

Andre nyttige saker:

Refinansier forbrukslån

Refinansier kredittkort

Forbrukslån

Samle smålån

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.