Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Aller
Bøker er bra for å koble hodet på noe annet
Bøker er bra for å koble hodet på noe annet Vis mer

Godt lesestoff for lange innedager

I disse karantenedager er det mange som kan tenke seg annet påfyll enn bare nyheter og serier fra strømmetjenester. Vi har sett nærmere på både forlagenes topplister og hvilke bøker som har fått gode anmeldelser nylig. Og best av alt; du kan enkelt bestille bøkene over nettet og få de levert rett hjem.

Denne saken er skrevet av Dagbladets kommersielle avdeling og inneholder kommersielle annonselenker.

Alex Michaelides - Den tause pasienten
Alex Michaelides - Den tause pasienten Vis mer

Den tause pasienten

Av Alex Michaelides

Den tause pasienten er først og fremst en sitrende spennende psykologisk thriller som serverer en intrikat drapsgåte. Men i tillegg til at du får overraskelser som får deg til å gispe etter luft, er det også en bok som tar mental helse på dypeste alvor.

Boken fikk terningkast 5 av Dagbladets anmelder

Du kan bestille den her.

Nina Lykke - Full spredning
Nina Lykke - Full spredning Vis mer

Full spredning

av Nina Lykke

Full spredning er en legeroman om selvinnsiktens forbannelser og fornektelsens velsignelser. Med denne boken flytter Nina Lykke grensene for hva en legeroman kan være.

Også Full spredning fikk terningkast 5 i Dagbladet

Spion og Forræder - Ben Mackintyre
Spion og Forræder - Ben Mackintyre Vis mer

Spion og Forræder
Av: Ben Mackintyre

Foretrekker du heller spenning kan kanskje Ben Macintyres bok «Spion og forræder» friste. Dette er en vanvittig spennende spionthriller fra virkeligheten! Den sovjetiske KGB-spionen Oleg Gordijevskij jobbet i det skjulte for britiske MI6. Som en av den kalde krigens viktigste dobbeltagenter lekket han informasjon som førte til arrestasjonen av de norske spionene Gunvor Galtung Hovig og Arne Treholt. Livet hans er som en spionroman: oppvokst i en KGB-familie var spionasje hans naturlige karrierevalg. Som dyktig KGB-mann på overflaten ble han KGBs fremste mann i London, samtidig som han lekket til britene i det skjulte. Et dobbeltspill varer sjelden evig, og snart brant det under føttene hans. Kunne han klare å hoppe av til Vesten før arrestasjon og en sikker død ventet ham?

Du kan lese Dagbladets anmeldelse av boken her

Krigslys - Michael Ondaatje
Krigslys - Michael Ondaatje Vis mer

Krigslys
av Michael Ondaatje

Et litterært mesterstykke fra en av vår tids store forfattere

London, 1945. I kaoset etter andre verdenskrig blir 14 år gamle Nathaniel og søsteren Rachel forlatt av foreldrene som visstnok reiser til Singapore.

Barna etterlates i en gåtefull manns varetekt. Han har et underlig kroppsspråk og kalles Møllen, og søsknene mistenker at han er kriminell. De blir både mer overbevist og mindre bekymret etter hvert som de blir kjent med Møllens fargerike og eksentriske omgangskrets. Både mennene og kvinnene virker underlig opptatt av å beskytte de to søsknene men mot hva? Hvem er egentlig disse menneskene? Og hvor er mor og far?

Dagbladets anmeldelse: «Poetisk og hypnotiserende om en gutts erindringer.»

Penis - en håndbok - Sturla Pilskog
Penis - en håndbok - Sturla Pilskog Vis mer

Penis - en håndbok.
Av Sturla Pilskog

Alt du må vite om mannens viktigste verktøy. Knapt noe organ har vært mer elsket, forhatt og omdiskutert. Likevel er det fortsatt mange myter og usikkerhet knyttet til penis og pung - både hos gammel og ung. Er den stor nok? Hvorfor verker det i ballene? Kan jeg bli steril av mobilstråling? Hva er egentlig prostata? I denne lettfattelige og underholdende boken gir urolog Sturla Pilskog svarene du trenger. Her lærer du hvordan det hele henger sammen der nede, hva som er normalt, hvilke plager du bør ta på alvor og hva som kan gjøres for å bli kvitt dem. Målet er å fjerne unødvendig engstelse og gjøre gutter og menn stolt av egen kropp. Underveis forteller han fascinerende historier om pigger på skaftet, oldtidens Viagra, fantompenis og Napoleons innskrumpede ål.

Dagbladets anmeldelse: «Vier et kapittel til størrelsen»

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.