Annonsørinnhold

Gulljackpot i V75 med 16 millioner til en alenevinner*

På lørdag er det V75 med Gulljackpot på Bjerke. Så enkelt er det å bli med.

Gulljackpot i V75 med 16 millioner til en alenevinner*
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På lørdag er det igjen V75 med Gulljackpot på Bjerke. Syverpotten dobles ved spillestopp, noe som betyr cirka 16 millioner kroner til alenevinner.*

Prøv Stalltips, og bli enkelt med uten å kunne noe om hest. Spillefristen er lørdag kl. 15.00.

Spill Stalltips her

216 personer med toppgevinst

Lørdag 27. august kunne hele 216 Stalltipsvinnere slippe jubelen løs da samtlige fikk syv riktige på sine V75-kuponger på Klosterskogen.

Innsatsen var på mellom 48 og 2970 kroner, og vinnerne kunne glede seg over en gevinst på mellom 16.100 og 18.782 kroner, avhengig av innsats og hvilke hester som var med på kupongen.

Hvor mange vinner denne lørdagen?

Her kan man spille V75 Stalltips

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Drømmer om å vinne

Denne helga er det Klasseløp på Bjerkebanen. Landets fremste unghester møtes i kamp om gjeve Kritiere- og Derbytitler. Å vinne ett av disse klassiske oppgjørene er for mange som driver med travsport, det største en kan oppleve.

De fleste hestene kommer fra proffstaller, men noen er trent på en gård på landet, gjerne på hobbybasis eller i mindre skala. En av disse er Carina Berge Helgesen (26), ved siden av jobben som barnevernspedagog, driver en liten stall med fire hester i Sandnes. Her står The Pirate, som skal ut i Norsk Travderby på søndag. Hesten imponerte i kvalifiseringen og Carina er spent.

SATSER PÅ SEIER: Carina Berge Helgesen (26) drømmer om å vinne i helgas Klasseløp på Bjerke. Foto: Rikstoto Direkte
SATSER PÅ SEIER: Carina Berge Helgesen (26) drømmer om å vinne i helgas Klasseløp på Bjerke. Foto: Rikstoto Direkte Vis mer

- Det var rått, og han overrasket meg faktisk, ved å være så god. I finalen må vi ha maks klaff. Drømmen er å vinne, røper Carina til Rikstoto Direkte.

I finalen møter hun sin tidligere sjef og læremester, Frode Hamre. Han er en av landets fremste travtrenere, og stiller med ikke mindre enn tre hester i Derbyløpet.

Spill Stalltips her

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Gulljackpot i V75 med 16 millioner til en alenevinner*