Annonsørinnhold

Gull­jackpot med ca. 16 millioner kroner til alenevinner*

Fotballegende og traventusiast, Nils Arne Eggen, hedres med eget æresløp under lørdagens V75.

EGET ÆRESLØP: Rosenborglegende og hesteentusiast, Nils Arne Eggen (1941-2022), hedres med eget æresløp på nyåpnede Varig Orkla Areana under årets Midtsommertrav. Foto: Hesteguiden.com
EGET ÆRESLØP: Rosenborglegende og hesteentusiast, Nils Arne Eggen (1941-2022), hedres med eget æresløp på nyåpnede Varig Orkla Areana under årets Midtsommertrav. Foto: Hesteguiden.com Vis mer

På lørdag er det duket for skikkelig trønderfest når Nils Arne Eggens (1941-2022) æresløp går av stabelen under årets Midstommertrav. Dette blir også tidenes første V75-omgang på den splitter nye banen i Trøndelag, Varig Orkla Arena.

Lørdagens V75-løp med Gulljackpot gir en gevinst på ca. 16 millioner* til alenevinneren som klarer å prikke inn sju riktige.

Spillefrist lørdag klokka 15.00.

Her kan man spille på Nils Arne Eggens æresløp med Stalltips

Verdensrekordholder i styrkeprøve

Det skorter ikke på sportslige høydepunkt under årets Midtsommertrav i Trøndelag. Det hele blir en sportslig perle som samler flere av de aller beste travhestene i Norge. I tillegg vanker det 250.000 kroner til vinneren av Rosenborg-legendens æresløp - som med en grunndistanse på 3400 meter blir en skikkelig styrkeprøve.

ENORM STYRKE: Moni Viking, med sine to verdensrekorder på langdistanse, går for seier under helgas V75. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
ENORM STYRKE: Moni Viking, med sine to verdensrekorder på langdistanse, går for seier under helgas V75. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD Vis mer

Moni Viking som stiller til start med Dag-Sveinung Dalen i sulkyen, er kjent som for sin enorme styrke og evne til å holde toppfart over lengre distanser. Det har han bevist med å ha begge verdensrekordene på langdistanse - både på volte og autostart.

Han er herdet i de tøffeste travløpene i Europa og har tjent hele 8.708.736 kroner.

Her kan man spille på lørdagens V75 med Stalltips

Stalltips - hestene er valgt for deg

Stalltips er den smarte løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hest.

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Her kan man spille med Stalltips

Stalltips fortsetter å levere vinnere

Lørdag 21. mai vant en heldig spiller 1.345.696 kroner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de syv vinnerne.

Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen for vinneren fra Fredrikstad, med totalt 1,34 millioner kroner. Kupongen hadde kostet 299 kroner.

Spill Stalltips her

Gull­jackpot med ca. 16 millioner kroner til alenevinner*

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer