Annonsørinnhold

Gulljackpot med fantastiske 16 millioner i premie*

På lørdag kan du stikke av med 16 millioner* kroner i V75! Og det er en enkel sak å bli med og kjempe om potten.

Gulljackpot med fantastiske 16 millioner i premie*

Denne helga braker det igjen løs med Gulljackpot i V75 på Bjerke, og du har muligheten til å stikke av med hele 16 millioner kroner*!

Det beste av alt er at du ikke trenger å ha peiling på hest for å være med. Med Stalltips, velger Rikstoto ut en blanding av favoritter og outsidere for deg.

Det eneste du trenger å gjøre er å levere Stalltips på mobilen innen lørdag klokka 15.00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

V75-mesteren skal kåres på Bjerke

I helgas thriller skal de beste kuskene fra 2021 møtes i V75-3 på Bjerke. Da skal V75-mesteren kåres over 2100 meter. Det var Tom Erik Solberg som vant flest V75-løp i fjor. Han krysset målstreken først med 30 vinnere - seks foran nummer to, Eirik Høitomt.

Stall Frode Hamre var trenerstallen som serverte flest V75-vinnere i 2021, med hele 34 førsteplasser! Stallens V75-hester travet til sammen inn enorme 5.977.000 kroner, og denne lørdagen sitter Hamre selv bak to av favorittene; 4 Cool Trix i V75-1 og 5 Oz i V75-5. Kan han trylle frem nye seire?

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

ÉN AV DE ALLER STØRSTE: Frode Hamre er en av de fremste innen travsporten i Norge. Klarer han å kapre nye seire i lørdagens V75? Foto: www.hesteguiden.no
ÉN AV DE ALLER STØRSTE: Frode Hamre er en av de fremste innen travsporten i Norge. Klarer han å kapre nye seire i lørdagens V75? Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens V75 går av stabelen, kan du bli den heldige vinneren av hele 16 millioner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer