Annonsørinnhold

V75 på lørdag:

Gulljackpot og dobbel Jokerpott på én og samme dag!

Det betyr at du kan du stikke av med svimlende 26 millioner kroner i V75*! Og det er en enkel sak å bli med og kjempe om potten!

Gulljackpot og dobbel Jokerpott på én og samme dag!

På lørdag har du sjansen til å spille om Gulljackpot under helgens V75 på Sørlandets travpark. Denne lørdagen dobles også Jokerpotten, noe som innebærer hele 20 millioner ekstra til en alenevinner. Med andre ord: Du kan vinne 26 millioner*!

Det beste av alt er at du trenger ikke ha peiling på hest for å være med. Med Stalltips, velger Rikstoto ut en blanding av favoritter og outsidere for deg.

Det eneste du trenger å gjøre er å levere Stalltips på mobil innen lørdag klokkea 15.00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Fransk seiersmaskin i norsk regi

Styrkefenomenet Ble du Gers er franskeid, men har stått i regi Stall Hamre det meste av 2020 og 2021. 10-åringen har rukket å starte 100 ganger og vunnet 30 og tjent 12,2 millioner .

Lørdag blir han manges favoritt til å ta seier nummer fem på rad, i løpet til ære for en av Sørlandets store travprofiler; Kristen T. Gundersen.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

STORFAVORITT: Ble du Gers på Jarlsberg i sommer. Foto: www.hesteguiden.com
STORFAVORITT: Ble du Gers på Jarlsberg i sommer. Foto: www.hesteguiden.com Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens Jokerpott faktisk dobles, innebærer det hele 20 millioner ekstra til en alenevinner. Med Gulljackpot, der syverpotten også dobles, betyr det at du kan stikke av med hele 26 millioner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer