Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

HISTORIEJAKT: Talkmore er på jakt etter gode historier om kontakten mellom mennesker. Har du en på hjertet? Send den til oss!
HISTORIEJAKT: Talkmore er på jakt etter gode historier om kontakten mellom mennesker. Har du en på hjertet? Send den til oss! Vis mer

Har du lyst til å fortelle oss din historie?

Hjelp oss i Talkmore å finne fram til de beste historiene om kontakten mellom mennesker der mobiltelefonen har spilt en rolle.

Talkmore handler om kontakten mellom mennesker. Mobiltelefonen har for lengst blitt en del av livene våre, og viktige samtaler og opplevelser foregår på skjermen. Derfor er vi akkurat nå på jakt etter de gode historiene der mobilen har spilt en rolle.

Kanskje er det akkurat din vi er på utkikk etter?

powered by Typeform

Fortell oss historien din - og vinn

Vi plukker ut tre av de beste historiene – og belønner dem med et årsabonnement fra Talkmore til de involverte. I tillegg donerer Talkmore et beløp til en veldedig organisasjon etter vinnernes hjerte. Om du har lyst til å fortelle, er vi klar til å forvalte historien din og la andre mennesker bli inspirert av den.

Kunne du tenke deg å være med? Fyll ut skjemaet over!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media