Annonsørinnhold

Hele 100 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Norge, én i Sverige. Så enkelt er det å bli med.

Hele 100 millioner i samlet premiepott*
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag er igjen det duket for en spennende Super Saturday. Det betyr at man kan spille til to V75-omganger på samme dag, med kun én innlevering kl. 16.20. Da starter den norske V75-omgangen på Klosterskogen, og svenskene følger opp med sin V75 på Boden travbane kl. 20.30.

Det ligger hele 100 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 14 og 50 millioner*.

KLOSTERSKOGEN: Odd Herakles og Tom Erik Solberg på Klosterskogen i påsken i år. Foto: hesteguiden.com
KLOSTERSKOGEN: Odd Herakles og Tom Erik Solberg på Klosterskogen i påsken i år. Foto: hesteguiden.com Vis mer

Svensk storfavoritt vil ha revansj

Travtrenernestor Thor Borg har fått en spennende danske inn på stallen, som blir manges favoritt. Kommer First One Diamond til å innfri i sin første start i Norge?

Den svenske travstjernen Don Fanucci Zet - som er oppkalt etter en karakter i Gudfaren-filmen - var storfavoritt til å vinne finalen av verdens største sprintløp Elitloppet i Sverige den siste helgen i mai. Etter å ha imponert stort i kvaliken slo favoritten på en galopp fra start - og var ute av løpet.

Nå er trener Daniel Redén ute etter å reise kjerringa i Norrbottens Stora Pris på Boden travbana. De vant løpet i fjor, og ventes nok en gang å ta hjem millionen som venter vinneren i Sveriges nordligste storløp.

Hvordan fungerer Super Saturday?

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at det kan spilles på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får man kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer man helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Stalltips - hestene er valgt for deg

Stalltips er den smarte løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hestesport.

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Stalltips fortsetter å levere vinnere

Lørdag 21. mai vant en heldig spiller 1.345.696 kroner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de syv vinnerne.

Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen for vinneren fra Fredrikstad, med totalt 1,34 millioner kroner. Kupongen hadde kostet 299.

Hele 100 millioner i samlet premiepott*

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer