Annonsørinnhold

Hele 100 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Norge, én i Sverige. Så enkelt er det å bli med.

Hele 100 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det duket for nok en spennende Super Saturday. Det betyr at man får to vinnersjanser i to V75-omganger på samme dag.Svenskene starter med V75-omgangen på Bergsåker, og Norge følger opp med sin V75 på Klosterskogen kl. 20.00.

Man kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i Super Saturday uten å kunne noe om hest. Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert!

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Det ligger hele 100 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 50 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp*.

Hvordan fungerer Super Saturday?

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at man kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får man kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer man helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Hele 100 millioner i samlet premiepott*

Fikk ikke sove etter storgevinsten

En heldig nordmann som leverte inn en Stalltips-kupong til det svenske V64-spillet lørdag 18. august, kunne smile hele veien til banken. Han klinket nemlig til med full pott og stakk av med 897.984 kroner.

- Jeg fikk ikke sove i natt. Nå har jeg fått summet meg, og sovet noen timer. Jeg vant rundt 80 000 for noen uker siden, og nå nesten 900 000. Så jeg har hatt flaks.

Spill Stalltips her

Stalltips-spilleren som innkasserte storgevinsten, sverger oftest til Stalltips når han velger å spille på hest, og ble svært overrasket da storgevinsten var et faktum torsdag kveld.

- Mandag har jeg time hos en rådgiver i banken, slik at jeg får forvaltet pengene best mulig. Kanskje kjøper jeg en leilighet og investerer noe, forteller en glad og litt trøtt Stalltips-vinner på telefon til Norsk Rikstoto.

Hvem blir de heldige vinnerne denne lørdagen?

Spill Stalltips her

Norsk trio i svensk millionløp

Det internasjonale toppløpet Sundsvall Open Trot, er hovedoppslaget i den svenske V75-omgangen som starter lørdagens Super Saturday.

Den norske trioen Stoletheshow, Best Ofdream Trio og Moni Viking utfordrer blant andre den svenske storfavoritten Don Fanucci Zet. Én million kroner venter vinneren.

Spill Stalltips her

UTFORDRER SVENSKENE: Moni Viking utfordrer den svenske storfavoritten Don Fanucci Zet under helgas Super Saturday. Foto: www.hesteguiden.com
UTFORDRER SVENSKENE: Moni Viking utfordrer den svenske storfavoritten Don Fanucci Zet under helgas Super Saturday. Foto: www.hesteguiden.com Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 100 millioner i samlet premiepott*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer