Annonsørinnhold

Hele 12 millioner til alenevinner*

På lørdag er det duket for nye spennende V75-omganger. Slik blir man med.

Hele 12 millioner til alenevinner*

På lørdag er det igjen V75 med flotte premier. Stalltips er den enkle måten å være med i kampen om de store premiene - uten å kunne noe som helst om hest.

V75-runden foregår på Sørlandets travpark og som alenevinner kan man stikke av med hele 12 millioner kroner*.

Spillefristen er lørdag klokka 15.00.

Spill Stalltips her

Kunne juble etter storgevinst

V75-omgangen på Biri den siste lørdagen i november startet med en overraskende vinner. Det endte med at kun 13 bonger stod igjen med syv riktige, og to av disse var med Stalltips.

Da de to bongene som kostet 192 kroner tikket inn, var jubelen et faktum. Det endte med over 320.000 kroner i gevinst - noe som vil bidra til å gjøre førjulstiden ekstra hyggelig for de to vinnerne.

Flere glade Stalltipsvinnere

Tidligere i november kunne tre Stalltipsspillere glede seg over en gevinst på rundt 50.000 kroner, etter å ha spilt V75 Stalltips til Bjerke for 192 og 480 kroner.

Tre dager tidligere kunne så mange som 32 V75-spillere juble for en gevinst på mellom 20 og 25.000 kroner. De hadde spilt Stalltips til omgangen på Jarlsberg travbane for mellom 48 og 2000 kroner.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 12 millioner til alenevinner*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer