Annonsørinnhold

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Norge, én i Sverige. Så enkelt er det å bli med.

Hele 65 millioner i samlet premiepott*
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag er det igjen duket for en spennende Super Saturday. Det betyr at man kan spille til to V75-omganger på samme dag, med kun én innlevering kl. 16.20. Da starter den svenske V75-omgangen i Eskilstuna, og nordmennene følger opp med sin V75 på Momarken travbane kl. 20.30.

Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 24 og 14 millioner*.

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Ubeseiret og sulten på seier

På banen i Indre Østfold er det verdt å merke seg tre minneløp som vil få mye oppmerksomhet. Frode Hamre vant Holm Holmsens minneløp med Riva O. i fjor. På lørdag setter travnestoren seg bak Code Young for å forsvare seieren.

FJORÅRETS MESTER: Seirende Frode Hamre og Riva O. etter Holm Holmsens minneløp i fjor. Foto: Hesteguiden.com
FJORÅRETS MESTER: Seirende Frode Hamre og Riva O. etter Holm Holmsens minneløp i fjor. Foto: Hesteguiden.com Vis mer

En som trolig vil gi Frode Hamre kamp helt fram til målstreken, er Magnus Teien Gundersen. Gundersen tar med seg ubeseirede Orlando Young til Momarken, og har intensjon om å hente hjem trofeet og premien på 75.000 kroner.

Selv om Orlando Young var ubeseiret med tre av tre i fjor, er eierne Magnus Teien Gundersen og Benedikte Skage litt usikre på 4-åringen når han nå årsdebuterer.

Spill Stalltips. Spillefrist kl. 16:20

Hvordan fungerer Super Saturday?

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at det kan spilles på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får man kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer man helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Stalltips - hestene er valgt for deg

Stalltips er den smarte løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hestesport.

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Her kan man spille med Stalltips

Stalltips fortsetter å levere vinnere

Lørdag 21. mai vant en heldig spiller 1.345.696 kroner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de syv vinnerne.

Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen for vinneren fra Fredrikstad, med totalt 1,34 millioner kroner. Kupongen hadde kostet 299.

Spill Stalltips her

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer