Annonsørinnhold

SUPER SATURDAY NÅ PÅ LØRDAG:

Hele 65 millioner kroner i samlet premiepott*

Denne helgen er det igjen Super Saturday! På lørdag kan du spille V75 to ganger – først til Sverige, så til Norge. Se hvor lett er det å bli med på moroa.

STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips på mobilen nå på lørdag - og være med på moroa på to omganger. Foto: NTB/Scanpix
STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips på mobilen nå på lørdag - og være med på moroa på to omganger. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

På lørdag er det igjen duket for Super Saturday. Det betyr to vinnersjanser på like mange V75-omganger. Den første går av stabelen på Sveriges nasjonalarena, Solvalla i Stockholm - Nordens storstue for travsporten. Andre V75 er Gulljackpot-løpet Klosterskogen travbane i Skien.

Det ligger hele 65 millioner* i samlet premiepott på lørdagens to Super Saturday-omganger, med ca. 24 og 14 millioner til alenevinner. Går man for ett Stalltips-kjøp er det med andre ord mulig å vinne to ganger, fordi du får to kuponger. Én til hver omgang.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk at det er spillefrist innen lørdag klokka 16:20.

Her kan du spille til begge V75 på lørdagens Super Saturday

SVENSKENE FØRST: Den første omgangen i lørdagens V75 Super Saturday går av stabelen på den svenske Solvalla-travbanen Andre omgang skjer på Klosterskogen i Skien. Foto: NTB/Scanpix.
SVENSKENE FØRST: Den første omgangen i lørdagens V75 Super Saturday går av stabelen på den svenske Solvalla-travbanen Andre omgang skjer på Klosterskogen i Skien. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer

Kan vinne 24 millioner i Sverige

Lørdagens første løp er Internasjonal V75 på Solvalla, på det svenskene omtaler som en "humørhøyende" lørdag. Her kan man vinne cirka 24 millioner som alenevinner. Skal man delta, må man spille før klokken 16:20.

Desembers andre V75-omgang går av stabelen senere samme dag - men denne gang på Klosterskogen i Skien. Da er det Gulljackpot der syverpotten dobles ved spillestopp. Her ligger det cirka 14 millioner i potten.

HEr kan du spille til begge v75 på lørdagens super saturday

PRØV MED MOBILEN: Du kan spille V75 Stalltips på lørdagens Super Saturday. Ett spill betyr to kuponger - en til hver omgang. På mobil er det enkelt å sjekke om man vinner. Foto: Aller Concept Store
PRØV MED MOBILEN: Du kan spille V75 Stalltips på lørdagens Super Saturday. Ett spill betyr to kuponger - en til hver omgang. På mobil er det enkelt å sjekke om man vinner. Foto: Aller Concept Store Vis mer

Østlending vant nesten 12 millioner

Det var spenning på travbanen ved Mjøsas bredd sist lørdag. Bare én kupong kom til mål med syv rette.

Den heldige vinneren fra Østlandet kunne slippe jubelen løs etter å ha levert inn selvutfylt kupong, da favoritten King of Silver krysset målstreken. Vinneren sørget for hele 11 998 520 kroner til den eneste spilleren med syv rette.

Men man trenger ikke være hesteekspert for å delta i kampen om de store premiene. Stalltips er en fin løsning der kupongen fylles ut, uten at man trenger å vite annet enn at man har lyst til å være med.

SPILL STALLTIPS HER

HVEM VINNER? Blir det Stalltips-jubel på lørdag? Foto: Aller Concept Store
HVEM VINNER? Blir det Stalltips-jubel på lørdag? Foto: Aller Concept Store Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

SPILL STALLTIPS HER

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Her kan du spille til begge V75 på lørdagens Super Saturday

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 65 millioner kroner i samlet premiepott*