Annonsørinnhold

Her betaler du kun for strømmen du faktisk bruker - uten forskudd

Høye strømpriser skaper problemer både for kundene og bransjen. Her bytter du enkelt til aktører som kun tar betalt for strømmen du faktisk bruker.

Med vinteren rett rundt hjørnet og stadig dyre strømregninger er det viktig å følge med på hvilket selskap som passer deg best.
Med vinteren rett rundt hjørnet og stadig dyre strømregninger er det viktig å følge med på hvilket selskap som passer deg best. Vis mer

Flere strømselskaper har nylig endret faktureringsrutinene sine til å kreve forskudd på fakturaen. For kundene vil det si at de selv må betale for et estimert forbruk av neste måneds regning, noe som kan bety skyhøye regninger for strøm du ikke ennå har brukt.

Ettersom mange allerede sliter med å få betalt regningene sine, kan det nå være ekstra lurt å følge med på hvilket selskap du bruker, og hva slags priser, vilkår og andre fordeler de tilbyr.

Talkmore er en av de som alltid fakturerer på etterskudd, slik at du kun betaler for den strømmen du faktisk bruker.

Du kan også redusere strømregningen din med 500 kr for hver venn du verver. Det samme får den du verver i fradrag, og slikt blir det fort penger av.

Full oversikt med app
Talkmore har også en smart app som gir deg full oversikt over utviklingen i strømforbruket ditt og hvordan dette fordeler seg mellom nettleie, strømforbruk og månedsbeløp. I tillegg kan du følge strømprisen time for time, både historisk og for morgendagen.

Her betaler du kun for strømmen du faktisk bruker - uten forskudd

Andre fordeler med Talkmore Strøm:

  • Ingen påslag – De tjener alltid 0 kr på strømforbruket ditt
  • Ingen skjulte kostnader, lokketilbud eller bindingstid
  • Hos Talkmore får de fleste strømforbruk og nettleie på én regning
  • De fakturerer alltid på etterskudd

Du kan også enkelt se oversikt over de ulike strømavtalene på Dagbladet sin strømoversikt.

Her kan du bytte strømavtale til Talkmore.

Er du kjent med din egen kredittscore så har du et viktig forhandlingskort overfor banken.
Er du kjent med din egen kredittscore så har du et viktig forhandlingskort overfor banken. Vis mer

Sjekk kredittscoren din – helt gratis
I tillegg til å følge med på hvilke strømavtaler som er best, er det også lurt å sjekke hva slags rentevilkår du har krav på. Alle norske banker og låneinstitusjoner vurderer kundenes kredittrisiko ved å gjennomføre en kredittsjekk.

Scoren du får på kredittsjekken, er helt avgjørende for privatøkonomien din. Hos gratistjenesten Defero får du innsikt i kredittdataene dine og hvilken kredittscore du har. Defero følger også rentemarkedet nøye og matcher dette fortløpende med din kredittscore, slik at du kan følge med på hvilke renter du bør ha - på alle typer lån.

Sjekk kredittscoren din gratis her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer