ANNONSØRINNHOLD

I dag kan du gjøre et SKIKKELIG kupp på disse varene.
I dag kan du gjøre et SKIKKELIG kupp på disse varene.Vis mer

Black Friday

Her dagens topp 3 tilbud

Med Black Friday rett rundt hjørnet er tilbudene allerede godt i gang. Her er våre topp 3 i dag.

Om du skal kjøpe deg skalljakke, Tv eller de kuleste gadgetsene burde du følge med i vår Black Friday LIVE FEED for de beste tilbudene. Her er i hvertfall dagens topp 3 kupp, anbefalt av oss.

59% Rabatt Bergans Utakleiv (Herre)

Lekker Bergans-jakke til herre av høy kvalitet. Kul julegave til han som liker å være ute.
Lekker Bergans-jakke til herre av høy kvalitet. Kul julegave til han som liker å være ute. Vis mer

Bergans Utakleiv Jacket er en teknisk herrejakke laget av vind- og vannavstøtende softshellmateriale og passer perfekt for et aktivt friluftsliv. Utakleiv Jacket kommer med en fast, justerbar hette og ventilasjonsglidelåser under armene. Bryst- og frontlommene er laget av mesh for optimale pusteegenskaper og ventilasjon. Andre praktiske egenskaper er foroverbøyde armer som gir økt bevegelsesfrihet, refleksdetaljer, en lengre korsrygg, velcrojusteringer i ermakanten og snøring i livet.

Kjempetilbud på Beats by Dr. Dre Solo2 Luxe Edition

Årets mest populære headset?
Årets mest populære headset? Vis mer

Beats virker å være årets mest populære headset, og det er på kjempetilbud i dag. Lytt til musikk fra din iPhone, iPod eller iPad med Beats Solo2 Luxe on-ear hodetelefoner. Ta telefonsamtaler takket være in-line RemoteTalk mikrofon med integrerte kontroller. Finnes i flere farger.

  • Blank, detaljer i krom
  • 3.5 mm RemoteTalk-kabel
  • Sammenleggbart design

81% rabatt på Invicta Pro Diver Sort/Stål Ø23 mm8939

81% på denne kan være årets klokkekjøp!
81% på denne kan være årets klokkekjøp! Vis mer

Er denne dameklokken fra Invicta årets klokkekjøp? I en verden både digitale og inteligente klokker er dette for deg som liker den mer klassiske looken. Både lebkker og solid i polert stål, og på supertilbud akkurat nå hos Urverket.no. Den perfekte julegaven fra deg til hun som står deg nær. Veil.pris 4.950,- Se live priser under.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.