Annonsørinnhold

Black Friday

Her dagens topp 3 tilbud

Med Black Friday rett rundt hjørnet er tilbudene allerede godt i gang. Her er våre topp 3 i dag.

I dag kan du gjøre et SKIKKELIG kupp på disse varene.
I dag kan du gjøre et SKIKKELIG kupp på disse varene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Om du skal kjøpe deg skalljakke, Tv eller de kuleste gadgetsene burde du følge med i vår Black Friday LIVE FEED for de beste tilbudene. Her er i hvertfall dagens topp 3 kupp, anbefalt av oss.

59% Rabatt Bergans Utakleiv (Herre)

Lekker Bergans-jakke til herre av høy kvalitet. Kul julegave til han som liker å være ute.
Lekker Bergans-jakke til herre av høy kvalitet. Kul julegave til han som liker å være ute. Vis mer

Bergans Utakleiv Jacket er en teknisk herrejakke laget av vind- og vannavstøtende softshellmateriale og passer perfekt for et aktivt friluftsliv. Utakleiv Jacket kommer med en fast, justerbar hette og ventilasjonsglidelåser under armene. Bryst- og frontlommene er laget av mesh for optimale pusteegenskaper og ventilasjon. Andre praktiske egenskaper er foroverbøyde armer som gir økt bevegelsesfrihet, refleksdetaljer, en lengre korsrygg, velcrojusteringer i ermakanten og snøring i livet.

Kjempetilbud på Beats by Dr. Dre Solo2 Luxe Edition

Årets mest populære headset?
Årets mest populære headset? Vis mer

Beats virker å være årets mest populære headset, og det er på kjempetilbud i dag. Lytt til musikk fra din iPhone, iPod eller iPad med Beats Solo2 Luxe on-ear hodetelefoner. Ta telefonsamtaler takket være in-line RemoteTalk mikrofon med integrerte kontroller. Finnes i flere farger.

  • Blank, detaljer i krom
  • 3.5 mm RemoteTalk-kabel
  • Sammenleggbart design

81% rabatt på Invicta Pro Diver Sort/Stål Ø23 mm8939

81% på denne kan være årets klokkekjøp!
81% på denne kan være årets klokkekjøp! Vis mer

Er denne dameklokken fra Invicta årets klokkekjøp? I en verden både digitale og inteligente klokker er dette for deg som liker den mer klassiske looken. Både lebkker og solid i polert stål, og på supertilbud akkurat nå hos Urverket.no. Den perfekte julegaven fra deg til hun som står deg nær. Veil.pris 4.950,- Se live priser under.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer