Annonsørinnhold

Her er årets beste julegavetips

Legg nyttige og morsomme dingser under treet i år.

NÅ ER DET (SNART) JUL IGJEN: Overrask dine kjære med nyttige og morsomme gaver.
NÅ ER DET (SNART) JUL IGJEN: Overrask dine kjære med nyttige og morsomme gaver. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jula nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å begynne å tenke på julegavene.

Hvorfor ikke overraske noen med både nyttige og morsomme dingser i år?

Vi har samlet massevis av gode julegavetips til deg!

Nyttige dingser til under 500 kroner

Det er alltid gøy å gi bort noe man faktisk får bruk for! Her er et knippe dingser som er kjekt å ha, alle til under 500 kroner.

HERLIG RETRO: Den ser retro ut, men er helmoderne med DAB+ og Bluetooth-kobling.
HERLIG RETRO: Den ser retro ut, men er helmoderne med DAB+ og Bluetooth-kobling. Vis mer

DAB+/FM-radio. Flott gave til radio-entusiasten! Denne radioen ser herlig retro ut og har trådløs spilling via smarttelefon eller nettbrett. De fleste store radiokanalene slutter å sende på FM-nettet før utgangen av 2017, så nå det gjelder å skaffe seg DAB. Pris: 499 kr.

Oppladbar USB-tenner. Tenn lyset, grillen, peisen eller hva det måtte være med en elektrisk stråle. Enkel å lade via USB. Pris: 149 kr.

Powerbank. Kjenner du noen som til stadighet går tom for batteri på telefonen? Vel, ikke nå lenger! Med en powerbank i bakhånd er aldri uhellet ute. Pris: 299 kr.

Eltannbørste. Perfekt gave til den som synes tannpussen er for low-tech. Eltannbørsten har en perfekt vinklet bust som rengjør effektivt – fjerner inntil 100 % mer plakk enn en manuell tannbørste. Pris: 499 kr.

TIL HAM: Barbermaskin med flex-hode som tilpasser seg ansiktet og halsens konturer.
TIL HAM: Barbermaskin med flex-hode som tilpasser seg ansiktet og halsens konturer. Vis mer

Barbermaskin og nese- og ørehårtrimmer. Den perfekte gaven til ham. Fungerer like bra til skjegg som til annen uønsket hårvekst i ansiktet. Barbermaskinen er ladbar og gir en kraftfull og rask barbering. Det følger også med en mikrotrimmer til øre- og nesehår. Pris: 499 kr.

Hodelykt. Lys opp i mørket! Denne passer perfekt for den som liker å gå på tur eller jogge etter solnedgang. Pris: 149 kr.

Varmesokker. Kjekk gave til den som er ekstra kald på føttene (disse hjelper, vi lover!). Pris: 79,90 kr.

Gøyale dingser til alle

Ok, så det er fint å gi bort nyttige dingser til jul – men gavene kan fint være gøyale også! Her er våre beste og morsomste gavetips.

Speaker bulb-LED. En lyspære som også er en høyttaler. Koble til via bluetooth og styr lyset via fjernkontrollen. En morsom gave! Pris: 199 kr.

3D-skriver. Oh yes, framtiden er her! Skriv ut egne modeller, smykker, reservedeler eller hva som helst. Denne er en garantert vinner under treet! Pris: 4990 kr.

3D-PENN: Med en 3D-penn tegner du figurer direkte i 3D.
3D-PENN: Med en 3D-penn tegner du figurer direkte i 3D. Vis mer

3D-penn. Er en 3D-skriver litt i meste laget? Vel, da kan en 3D-penn være tingen. Her er det hånden som er motoren og står for driften – tegn figurer direkte i 3D! Perfekt gave til den litt mer artistiske dingse-entusiasten. Pris: 399 kr.

Massasjesete. Den perfekte gaven til den som fortjener det lille ekstra. Massasjesetet har åtte innebygde massasjehoder som kontrolleres med en håndkontroller, og gir en deilig, avslappende massasje. Pris: 2698 kr.

INSTA-BILDER: Ta vare på øyeblikkene med dette stilige Instax-kameraet.
INSTA-BILDER: Ta vare på øyeblikkene med dette stilige Instax-kameraet. Vis mer

Instax mini 8-kamera. Gaven som garantert faller i smak hos Instagram-entusiasten. Kameraet minner om det klassiske polaroidkameraet – bildene skrives ut direkte, og fremkalles av seg selv på noen sekunder. Pris: 699 kr.

DIY-byggesett til høyttaler. Morsom gave til den fingernemme. Høyttaleren er enkel å sette sammen helt uten verktøy, og kobles til via Bluetooth. Pris: 99,90 kr.

Drone. Denne radiostyrte dronen blir det mye moro med. Dronen har to hastigheter og har kaste- og flyfunksjon. Pris: 399 kr.

Radiostyrt bil og helikopter. Her blir det mye moro! Både bilen og helikopteret har IR-styring og passer til innendørsbruk, og styres dessuten med samme sender. Pris: 249 kr.

Selfie-stang med fjernutløser. Selfies går aldri av moten! Denne selfiestanga har dessuten fjernutløser, som gjør det enkelt å ta gode selfies. Pris: 99,90 kr.

Nyttige dingser til kjøkkenet

Kjøkkendingser er alltid et populært gavevalg til jul.

Jamie Oliver-stekepanne. Flott stekepanne fra kjendiskokken Jamie Oliver. Pannen har et nonstick-belegg og passer alle typer komfyrer. Pris: 299 kr.

Vaffeljern. Hvem elsker vel ikke nystekte vafler? Pris: 299 kr.

Kullsyremaskin. Lag din egen kullsyredrikk på få sekunder. Maskinen ser dessuten lekker ut og passer inn på ethvert kjøkken. Pris: 599 kr.

FERSK PASTA: En pastamaskin er den perfekte gaven til matentusiasten.
FERSK PASTA: En pastamaskin er den perfekte gaven til matentusiasten. Vis mer

Pastamaskin. Overrask en matentusiast med en pastamaskin til jul! Pastamaskinen er enkel å bruke, og gir deg mulighet til å lage ferske lasagneplater, fettuccine eller tagliolini, samt velge tykkelsen på pastaen. Pris: 649 kr.

Multihakker. Et must på kjøkkenet! Denne forenkler matlagingen. Pris: 199 kr.

Nyttige dingser til over 500 kroner

Kjenner du noen som fortjener noe litt ekstra i år? Disse er en garantert suksess under treet.

DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR: I alle fall ikke når man er inne med full oversikt på mobilen.
DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR: I alle fall ikke når man er inne med full oversikt på mobilen. Vis mer

Værstasjon for smarttelefon. Hold rede på klimaet både innendørs og utendørs. Alle data synkroniseres til mobil eller nettbrett, så her har man full oversikt til enhver tid. Slår du til nå, får du med en gratis regnmåler som viser regnmengde rett i appen. Pris: 1498 kr.

Kaminvifte. Varmende gave til en som ofte fryser. Kaminvifta sprer varmen raskt rundt i rommet og lager et behagelig inneklima. Pris: 599 kr.

DAB I BIL: Enkelt DAB-adapter til bil.
DAB I BIL: Enkelt DAB-adapter til bil. Vis mer

DAB+/FM-biladapter. Radio er uunnværlig i bilen! De fleste store radiokanalene slutter å sende på FM-nettet før utgangen av 2017 , så det gjelder å kaste seg på DAB-bølgen nå. Pris: 998 kr.

TRÅDLØST: Google WiFi-routeren er enkel å installere og ser dessuten lekker ut.
TRÅDLØST: Google WiFi-routeren er enkel å installere og ser dessuten lekker ut. Vis mer

Google WiFi trådløs router. Kraftig trådløs router i stilig design. Denne er kjempeenkel å installere og kan også skaleres opp med flere enheter for enda bedre dekning. Hele systemet settes opp og kontrolleres via app til smarttelefon. Pris: 1390 kr.

Nyttige dingser til hobbysnekkeren

For den som liker å drive med snekkerprosjekter på fritiden, er disse gavene midt i blinken.

RASKT OG NØYAKTIG: Avstandsmåleren måler avstander med kun et tastetrykk.
RASKT OG NØYAKTIG: Avstandsmåleren måler avstander med kun et tastetrykk. Vis mer

Krysslaser og avstandsmåler. Mål rette linjer i riktig avstand med krysslaser og avstandsmåler. Perfekt for å måle opp hyller eller bilder, eller for å legge nye fliser på badet. Pris for begge: 798 kr.

Drill. Kraftig drill som passer perfekt til snekringsprosjekter og annen fiksing i hjemmet. Denne leveres med 18 V li-ion batteri, lader og koffert. Pris: 998 kr.

Hylsenøkkelsett. Et praktisk hylsenøkkelsett med hele 91 deler. Hylsene og nøklene er i Dynamic Drive-utførelse for optimalt grep. Pris: 998 kr.

Da er det bare å ønske lykke til med julegavehandelen!

Clas Ohlson og miljø

Clas Ohlson jobber for en bærekraftig fremtid, og sortimentet vårt utvides stadig med miljøvennlige produkter.

Vi samarbeider med store sertifiseringsløsninger som Svanemerket og Forest Stewardship Council (FSC), som er symbolet for bærekraftig skogbruk. Se etter miljømerkene i butikken!

Vi jobber hardt for å redusere CO2-utslippene våre, blant annet ved å frakte mer av godset vårt via jernbane og båt i stedet for via vei og fly.

Vi samarbeider med Redd Barna og Miljøagentene.

Følg reisen vår mot en bærekraftig fremtid. Les mer her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer