ANNONSØRINNHOLD

SNART JUL: Her er julegavetips til alle og enhver.
SNART JUL: Her er julegavetips til alle og enhver.Vis mer

Her er årets beste julegavetips

Finn den perfekte gaven til en du er glad i.

Jula nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å begynne å tenke på julegavene. Hvorfor ikke overraske noen med både nyttige og morsomme dingser i år? Vi har samlet massevis av gode julegavetips til deg!

PS! Er varen utsolgt på nett? Med klikk & hent kan du bestille og betale på nett, og hente varen i butikk etterpå. Så enkelt og stressfritt.

Julegaver til den lekne

Disse gavene er nesten like morsomme å gi som å få. Garanterer smil på julaften!

Bluetooth-høyttaler. Divoom Timebox Mini er en oppladbar bluetooth-høyttaler med pikselert skjerm som også kan brukes som vekkerklokke. Skjermen kan vise tid, temperatur, selvlagde bilder og animasjoner, varselikoner når du får varsel på telefonen (for eksempel fra Facebook) og mye mer. Høyttaleren er også anbefalt av Dinside.no. Pris: 349 kr.

Nintendo Classic Mini SNES. Gi bort en miniversjon av den superpopulære Super Nintendo-konsollen fra 90-tallet. Denne er utstyrt med HDMI-utgang og leveres med HDMI-kabel, slik at den kan kobles til moderne tv-er. Konsollen har 21 forhåndsinnstilte spill som inkluderer klassikere som Super Mario World, Super Metroid, Mega Man X og Final Fantasy III. Leveres med to håndkontrollere. Pris: 998 kr.

Smart veggbelysning. Nanoleaf Aurora Rhythm er veggbelysning med mange muligheter for å styre og forme selv. I pakken er det ni trekantede lyspaneler som kan kobles sammen til akkurat det mønsteret man selv vil. Lysene kan styres via app, og kan også kobles til både Google Assistant og Alexa. I tillegg kan lyset følge musikk som spilles. Dette blir det garantert god stemning av! Pris: 1798 kr.

Julegaver til nerden

Kjenner du noen som er ekstra opptatt av tall, målinger og tekniske duppeditter? Her er tre supre gavetips.

Trådløs værstasjon. Hold rede på klimaet både innendørs og utendørs. Her får man informasjon om temperatur, luftfuktighet, vindhastighet, regnmengde og mye mer. Pris: 1198 kr.

Philips Hue smartlys-startpakke. Første skritt mot et moderne smarthjem! Styr lysene med smarttelefon eller nettbrett, eller sett opp timeplaner som skrur lysene av og på automatisk. Startpakka inneholder to normalpærer og ei bru som lysene kobles til. Pærene har også dimmemulighet som enkelt styres via appen. Pris: 699 kr.

Trådløs energimåler. Energimåleren Efergy e2 gir totalkontroll over boligens strømforbruk. Tre givere og en sender plasseres i sikringsskapet, og sender trådløst strømforbruket til en display-enhet som viser kostnad, forbruk i kWh, gjennomsnittsforbruk, og historikk. Her er det mye data å fordype seg i. Pris: 799 kr.

Julegaver til hobbysnekkeren

Har du en hobbysnekker i familien? Her er tre gavetips som garantert faller i smak.

Verktøypakke. Robust pakke med verktøy fra Bosch. I pakka er det drill, sirkelsag og stikksag, samt to li-ionbatterier og lader. Alt kommer i en solid og praktisk veske. Perfekt gavepakke til en som liker å snekre på fritida. Pris: 2498 kr.

Arbeidsbenk. Keter arbeidsbenk er en stabil, sammenleggbar arbeidsbenk med stor arbeidsflate. Denne tåler høy belastning, og kan enkelt foldes sammen når den ikke er i bruk. Pris: 599 kr.

Verktøyskap. Få plass til alt av verktøy og tilbehør i Cocraft Pro Edition-verktøyskapet. Skapet er pulverlakkert i kraftig metallkonstruksjon, og har sju låsbare skuffer. Hjulene under gjør at skapet enkelt kan flyttes på. Med dette blir det orden i sakene. Pris: 1998 kr.

Julegaver til den matglade

Kjøkkendingser er alltid et populært gavevalg til jul. Her er våre topptips.

Slow cooker. En slow cooker er ideell til matretter med lang koketid. Legg alle ingrediensene i gryta om morgenen, skru på, og maten er ferdig når du kommer hjem på ettermiddagen. Gryta har innstillinger for høy, middels og lav temperatur, samt ekstrafunksjoner for suppe, buffé, varmeholding og nedtelling. Pris: 599 kr.

Stavmikser. Braun MQ3045WH Aperitive er et must på kjøkkenet. Med denne kan man hakke, mikse, vispe og røre enkelt og uten søl. Perfekt gave til en som liker å utfolde seg med matlaginga. Pris: 499 kr.

Airfryer varmluftfrityrkoker. Det høres ut som magi, men en varmluftfrityrkoker kan fritere mat helt uten olje. Her kan man lage pommes frites, tempura, potetgull eller hva det måtte være. Friteringen foregår med konveksjon, altså rask sirkulasjon av varm luft, og gir et sprøtt og godt resultat. Pris: 499 kr.

Julegaver til en som fortjener litt ekstra pleie

Kjenner du noen som fortjener å slappe av litt ekstra? Her er gavene som gir ekstra pleie og velvære.

Shiatsu fotmassasje. Behandle trøtte, ømme føtter med deilig fotmassasje. Massasjeapparatet har tre forskjellige massasjenivåer og varme, og er forhåndsprogrammert med 15-minuttersprogram. Fotmassasje hjelper med å stimulere de ytre blodkarene, som kan gi bedre blodsirkulasjon i føttene. Pris: 1498 kr.

Beurer varmeteppe. Mykt og behagelig fleeceteppe med varmeslynger for den som lett blir kald. Seks temperaturinnstillinger gjør det enkelt å stille inn den varmen man ønsker, og varmen skrus automatisk av etter tre timer. Bruk for å lindre slitne muskler eller som sengevarmer. Pris: 499 kr.

Massasjepute. Den perfekte gaven til den som fortjener det lille ekstra. Massasjeputa har fire innebygde massasjehoder som gir en deilig, avslappende massasje til nakke og rygg. Massasjeputa har også en varmeinnstilling som gjør at man blir mer avslappet og mottakelig for massasjen. Pris: 399 kr.

Tyngdedyne. CURA Pearl er en vektdyne som gjør det enklere å sovne på kvelden. Dyna har innsydde poser med små glassperler som gjør at dyna slutter seg rundt kroppen – en følelse av en varm omfavnelse. Tyngden fra dynen kan bidra til at hjernen frigjør ulike «velvære»-hormoner, som serotonin og oksytocin, og at stresshormonet kortisol synker. Forskning viser også at vektdyner kan bidra til lengre tid i dyp søvn. Perfekt gave til en som vil sove godt! Pris: 1795 kr.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson