Annonsørinnhold

Nytelse.no

Her er årets frekkeste julekalender

Årets frekkeste julekalender setter nye salgsrekorder, og hvis du vil sikre deg deilige overraskelser hver dag i hele desember, lønner det seg å være rask.

Her er årets frekkeste julekalender

Maria K. Ebbestad er sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, en av Norges største nettbutikker innen sexlektøy og erotiske produkter. Hun forteller at julekalenderen alltid har vært populær, men at årets utgave setter nye rekorder.

– I år er innholdet helt rått og det har ikke gjort den mindre populær.

– Vi har sett på tilbakemeldinger fra tidligere år, og gjort mange justeringer for å lage den beste erotiske julekalenderen på markedet, forteller Ebbestad i Nytelse.no.

Klikk her for å lese mer om julekalenderen og bestille!

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra den populære podcasten Klimaks.
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra den populære podcasten Klimaks. Vis mer

Variasjon, spenning og et utvalg som passer for så mange som mulig var stikkordene da årets julekalender skulle utvikles. Dessuten skulle den gi en følelse av luksus og høy kvalitet. Der mange andre aktører selger ferdig innkjøpte kalendere, har Nytelse.no valgt å sette sammen sin egen kalender.

– Ferdigkalenderne leverer ikke det nivået vi ønsker for våre kunder.

– Derfor har vi valgt å sette sammen en egen kalender, der utvalget er nøye vurdert i samarbeid med våre kunder og produkteksperter for å sikre at opplevelsen blir best mulig, forteller Ebbestad.

Stor variasjon i produkter

Ebbestad kan avsløre at årets kalender byr på blant annet den populære Womanizer Liberty, elleve spennende sexleketøy, syv bondageutstyr og ikke minst masse deilig tilbehør.

Innholdet har en totalverdi på nesten 6000 kroner – mens du får kalenderen for bare 1990 kroner!

SALGSSUKSESS: Womanizer Liberty er blant produktene i årets julekalender. Her får du orgasmegaranti!
SALGSSUKSESS: Womanizer Liberty er blant produktene i årets julekalender. Her får du orgasmegaranti! Vis mer

Maria K. Ebbestad mener daglige, pirrende overraskelser kan gjøre mye for parforholdet:

– En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– En orgasme om dagen senker stressnivået i kroppen, og gjør deg gladere, sier hun.

En julekalender med en liten, erotisk overraskelse hver dag gjennom hele førjulstiden kan dessuten være en fantastisk motvekt til julestresset som mange føler på i denne perioden.

Sjekk ut sexologens beste tips for et bedre sexliv lenger ned i saken!

Prisgaranti og anonyme leveranser

Nytelse.no har prisgaranti, som betyr at dersom du finner et produkt til en lavere pris et annet sted, får du samme pris hos Nytelse.no. I tillegg leveres alle pakker anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sender vi alle pakker anonymt, slik at du som kunde kan være helt trygg på at ingen vet hvor du har bestilt fra, sier Ebbestad.

Her er årets frekkeste julekalender

Sexologens seks tips til et bedre sexliv

  • Gi hverandre alenetid.
  • Sett av tid til sex i ukeplanen.
  • Få TV-en ut av soverommet.
  • Ikke se på mobilen din etter klokka 19:00.
  • Hjelp hverandre i hverdagen.
  • Snakk sammen og del ønsker, behov og fantasier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer