Annonsørinnhold

Her er årets frekkeste jule­kalender

Bestselgeren Womanizer, spennende sexleketøy og frekt bondageutstyr er bare noe av det du kan vente deg om du går for Nytelses julekalender i år.

Her er årets frekkeste jule­kalender

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, mener Maria, K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter.

Hun forteller at julekalenderen som slippes hvert år alltid har vært populær, men at de i år forventer et enda større trykk. Dette grunnet de eksklusive gavene som skjuler seg bak hver luke.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender.

Kjøp årets frekkeste julekalender her

SEXOLOG OG SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)
SEXOLOG OG SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no) Vis mer
Her er årets frekkeste jule­kalender

– I år er den erotiske kalenderen satt sammen av de største aktørene i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har samlet eksperter for å gi deg adventstidens mest pirrende opplevelser. Resultatet er en frekkere kalender enn noensinne, forklarer Ebbestad.

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

Overraskende elementer som passer par, som tolv spennende sexleketøy og fire frekke luker med bondageutstyr, samt Womanizer er noe du kan vente deg i år. I tillegg har produktene i årets kalender høyere kvalitet enn tidligere år, som garantert vil gjøre adventstiden ekstra pirrende og leken.

Kjøp årets frekkeste julekalender her

Her er årets frekkeste jule­kalender

Ebbestad mener daglige, pirrende overraskelser kan gjøre mye for parforholdet.

–En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen. En orgasme om dagen senker stressnivået i kroppen, og gjør deg gladere, sier hun.

En julekalender med en liten, erotisk overraskelse hver dag gjennom hele førjulstiden kan dessuten være en fantastisk motvekt til julestresset som mange føler på i denne perioden.

Vær rask, begrenset antall. Klikk her for å se mer

Her er årets frekkeste jule­kalender

Prisgaranti og anonyme leveranser

Nytelse.no har prisgaranti, som betyr at dersom du finner et produkt til en lavere pris et annet sted, får du samme pris hos Nytelse.no. I tillegg leveres alle pakker anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sender vi alle pakker anonymt, slik at du som kunde kan være helt trygg på at ingen vet hvor du har bestilt fra, sier Ebbestad.

Kjøp årets frekkeste julekalender her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer