ANNONSØRINNHOLD

Her er de beste Black Friday-tilbudene

Gå for klassiske plagg til han eller henne, og oppdater hjemmet med moderne interiør.

Pass på å gjøre smarte kupp på salgsdager som Black Friday. Tenk klassiske og tidløse plagg i god kvalitet slik at kuppene varer i mer enn en sesong. Og ikke minst kjøp ting du virkelig trenger – det samme gjelder dersom du gjør julegavekuppene i dag. Ikke handle bare fordi det er på salg, men kjøp du har eller kommer til å få bruk for.

For hvor deilig er det ikke å kunne handle gaver til hele familien, venner og kollegaer på opptil 85 % rabatt? Det takker vi pent ja til. Og er du smart bruker du disse kodene, som gir deg rabatt av rabatten på utvalgte nettbutikker.

Det kan være lurt å planlegge hvilke nettbutikker du skal handle på og hva slags gaver du skal kjøpe. Vær tålmodig og sammenlign flere nettbutikker med hverandre før du kjøper noe - plutselig har noen et bedre tilbud et annet sted. Og husk å bruke rabattkoder - det gir deg enda mer rabatt! Slik som vi i Dagbladet kan tilby deg her!

Julegavetips

Er det noe du trenger akkurat nå til vinteren som du ikke har anskaffet deg enda (som vintersko og kåpe eller frakk), praktiske ting du sjeldent ellers gidder å sette av tid til å kjøpe (som et skikkelig bra barberingssett, en treningstights eller en ny parfyme eller veske) eller har du enda ikke skaffet deg den perfekte julebords plagget? For ikke å glemme alle de koselige julegavene man kan finne, til en utrolig god pris (tv-serier, skjønnhetsprodukter og tilbehør).

Overrask mannen

Eller kanskje det er på tide at kjæreste, far eller bror bytte ut den slitte jeansen med noen nye, freshe varianter? Overrask han med flotte basisplagg som man har glede av sesong etter sesong. Slik som denne høyhalseren eller disse kule skinnskoene. Og ikke glem at vi gir deg rabatt av rabatten - du finner Dagbladets rabattkode HER!

Her er de beste Black Friday-tilbudene

De perfekte gavene til henne

En kvinne kan simphelten ikke få nok ikke få nok av klassiske kåper, moderne vesker og deilig kabelstrikk (som passer perfekt i julen, men også på jobb og til fjells). Skjem bort din bedre halvdel, mor eller søster med plagg og tilbehør man kan bruke i en årrekke.

Lakk og denim er en av høstens største trender og materialet florerer i butikkene. De lårhøye bootsa er spesielt populære og gir et kjedelig antrekk festeffekten på 1-2-3! Kombinert med dette tidløse skjørtet og en høyhalset, sort genser får man et balansert og fint antrekk.

Her er de beste Black Friday-tilbudene

Oppgrader hjemmet

I dag kan man gjøre gode kupp på litt større ting til hjemmet, som man kanskje ikke fornyer så ofte. Støvsugere, kjøkkenmaskiner og flotte tepper. I tillegg til nytt interiør til bedre priser enn ellers (altså 1000 kroner er 1000 kroner). Og ikke glem dekoren, deilige duftlys er must i vinterperioden.

Interiørkupp som moderne taklampe eller glassbord er virkelig med på å gi leiligheten eller stuen et helt nytt uttrykk.

Her er de beste Black Friday-tilbudene

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.