ANNONSØRINNHOLD

Her er den mest populære biffen

Vi er ikke redde for fett i biffen lenger.

Ytrefileten er gått av mote, mens entrecôten med en god fettkant er den mest populære, forteller slakter.

Forbrukerne er ikke lenger redde for fett og det er blant annet derfor entrecôten har blitt så enormt populær blant forbrukerne.

Derimot er de tynne ferdig marinerte biffene som selges på et plastfat i butikkene ikke særlig populært lenger, ifølge Jens Slagter som er innehaver av Slagteren på Kulltorvet i København.

Vi vil gjerne ha tykke og fete biffer og har ikke noe imot å betale mer for dem enn før.

Slakteren er med i juryen som skal kåre Årets Biff 2016 til årets store biff-event «The Beef». Eventet avholdes i Explorers Steakhouse på Københavnbåten den 6. oktober.

I tillegg til slakteren består juryen av en rekke andre eksperter på området, blant andre Norges egen Michelinkokk og Bocuse d’Or-dommer Eyvind Hellstrøm, kokk Thomas Rode Andersen, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, kjøkkensjef på MASH Dan Christiansen, kjøkkensjef på Explorers Steakhouse Brian Blixt Jakobsen, ernæringsekspert Ina Clausen og matblogger Jane Faerber.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.