Annonsørinnhold

Her er sommerens fineste badeshortser

Til helgen ser det ut til at sommeren melder sin ankomst flere steder i landet. For mange betyr dette årets første bad, men har du kontroll på badebuksene?

Gå sommeren i møte med nye badeshorts fra Amundsen
Gå sommeren i møte med nye badeshorts fra Amundsen Vis mer

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og kanskje er det på tide å bytte ut badeshortsen? Saltvann og kjemikalier sliter på klærne, så badetøyet du har liggende fra året før kan være i dårlig forfatning. Nå har mange fått inn sommerens nyheter til badesesongen.

Se nyheter til herre hos Care Of Carl, Milrab, Follestad og Ferner Jacobsen.

Her har vi samlet sesongens fineste badeshortser til herre.

En blå klassiker

Her er sommerens fineste badeshortser

Denne badebuksen fra franske Vilebrequin er en bestselger hos den kjente nettbutikken Care of Carl. Shortsen er middels lang og passer perfekt dersom du er ute etter en helt klassisk modell og farge.

Fargerik favoritt fra Polo

Her er sommerens fineste badeshortser

Polo Ralph Laurent er et merke mange er godt kjent med. Badeshortsene herfra er klassiske, og laget i et tynt hurtigtørkende stoff i resirkulert polyester. Du får denne i mange ulike farger.

Preppy variant

Her er sommerens fineste badeshortser

Disse dressende badebuksene fra Orlebar Brown gjør seg godt dersom du vil gå for en litt mer pyntet variant. Dette er en litt kortere modell med mulighet for regulering i livet.

Vintage standliv

Her er sommerens fineste badeshortser

Det italienske merket Ripa Ripa har lang erfaring med badetøy. Designet er inspirert av Italia på 60-tallet og det avslappende strandlivet ved Middelhavet. Denne klassiske modellen selges også i syv andre farger.

Maritimt fra Amundsen

Her er sommerens fineste badeshortser

Denne sesongen har Amundsen lansert en superfin badekolleksjon til både herre og dame. I tro med merkets identitet er dette klassiske plagg av høy kvalitet som glir rett inn i den norske sommeren. Denne badebuksen er designet i striper i Carioca-stil fra 1960-tallet.

Shorts med striper

Her er sommerens fineste badeshortser

En behagelig badebukse fra Amundsen som tørker fort. Shortsen er designet med de karakteristiske Amundsen-stripene i siden og knyting i livet.

Her finner du også de superpopulære shortsene fra Amundsen som ble utsolgt overalt i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer