Annonsørinnhold

Her er sommerens fineste sandaler

Det er få ting som er deiligere enn å rusle rundt i lekre sandaler på en varm sommerdag. Her er de kuleste sandalene nå.

Her er sommerens fineste sandaler
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

lassikeren

Her er sommerens fineste sandaler

Birkenstock Madrid begeistrer med sitt minimalistiske design! Denne varianten kommer med en lett silkeglans og en stor, elegant spenne. Dette gjør at du like så gjerne kan matche de til hverdags som til fest i sommervarmen. Denne klassikeren fra Birkenstock er nå på salg med 30% rabatt. Bestiller du den her sparer du over 300 kr.

Det er mange butikker som selger litt ulike modeller av Birkenstock, sjekk gjerne utvalget på Stories, Ferner Jacobsen og Høyer.

Stilren

Her er sommerens fineste sandaler

Hvem sier sandaler trenger å være kjedelig? Med Love our Planet sin sandal får du stilrent design med enkel justering rundt ankelen og kilehæl i tau-design! Disse er like lekre til jeans som til kjoler og skjørt! Laget med resirkulerte materialer så du kan nyte nye sko med god samvittighet! Denne kommer også i en sort utgave, og er faktisk mye billigere enn mange vil tro.

Bling

Her er sommerens fineste sandaler

Det er jo herlig å ha noe som ikke alle andre har, og disse sandalene lyser opp hverdagen med sine glitrende pyntediamanter. Her blir du en stjerne uansett hvor du går, og du kan bestille glitresandalene hos Nelly nå. Du finner den også i hvit her.

PS! Er du på jakt etter litt mer ekslusive sandaler? Ta en titt på disse råkule slippersene fra INUIKII

På salg

Her er sommerens fineste sandaler

Disse herlige sandalene matcher du enkelt med ethvert antrekk og de går like fint til hverdags som til fest! Justeringsmuligheter rundt ankelen sørger for god passform og den litt chunky sålen gir det lille ekstra! Sandalen fra Roberto Rosso er akkurat nå også på salg med 30 % rabatt, så du sparer faktisk 240 kroner.

Til sommerfesten

Her er sommerens fineste sandaler

Nydelig og feminin sandal med høy hæl som passer perfekt til sommerfesten. Denne sandalen fra Marissa koster bare 399 kroner og dui kan bestille den hos Gina Tricot her.

Råtøff

Her er sommerens fineste sandaler

Denne sandalen fra Steve Madden er bare råtøff. Disse er perfekt til båpde jeans og skjørt, og du finner de hos Nelly til under tusenlappen.

BUDSJETT-VARIANTEN

Her er sommerens fineste sandaler

Fresh og sommerlig sandal i klassisk hvit! Sandalen har ekstra myk hælpolstring og en semsket fotseng som gir god komfort. De justerbare spennene over foten gjør at du kan tilpasse sandalen etter din fot. Gå sommeren i møte med disse nye favorittene. Her får du mye sandal for pengene!

SPAR PENGER OG KJØP DISSE RIMELIGERE SANDALENE HER

Sandalene som går til alt

Her er sommerens fineste sandaler

Lekre sandaler med overdel i skinn som passer til både hverdags og fest! Skinnet skoen er laget av gir skoen en kvalitet som gjør at den holder sesong etter sesong. Sandalene har EVA-midtsåle og OrthoLite®-fotseng som sørger for super komfort! Justerbar stropp bak hælen sikrer perfekt passform! Disse er av god kvalitet, men det har de ikke latt gå ut over utseende. Ta vare på føttene dine og kjøp gode og lekre sko!

JA TAKK TIL BÅDE KVALITET OG DESIGN.

De perfekte sandalene med høy hæl

Her er sommerens fineste sandaler

Disse lekre sandalene fremhever kun det beste og er et must i skosamlingen. Skoene er komfortable å gå med og gir deg de lekreste bena. De gir deg ekstra høyde og vil gi deg mer eleganse og klasse. Sandalene kommer i en deilig lys farge som passer til et hvert antrekk. Disse sandalene er like fin til en nydelig sommerkjole som til stramme jeans og en bluse.

MØT SOMMEREN I DISSE LEKRE SKOENE TIL BARE 890,-

Stilige og komfortable sandaler med høy hæl

Her er sommerens fineste sandaler

Disse lærdekte skoene med de spenstige detaljene vil heve antrekket. Skoene vil passe like bra over et par vide momjeans som til en hvit sommerkjole. Sandalene er behagelige å gå med fordi hælhøyden er kun 5cm. De vil likevel gi bena et løft og få de til å fremstå enda lenger. Fargen er perfekt og vil fremheve de solkyssede leggende dine.

Her er sommerens fineste sandaler

FINN STØRRELSEN DIN OG BESTILL HER

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer