Annonsørinnhold

Her er sommerens morsomste badeleker: Flamingo, svane og mega-enhjørning

Disse må du bare ha i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sommervarmen har endelig gjort sitt inntog! Enten du skal bade her til lands eller ta turen til sørligere strøk, blir det ekstra gøy om du dupper rundt på en oppblåsbar flamingo eller kjempesvane i vannet.

De oppblåsbare badedyrene har blitt en megatrend på stranda og ved bassenget. Du finner dem i din nærmeste Europris-butikk.

SUPERTREND: De oppblåsbare badedyrene har blitt en storfavoritt på stranda. Fra venstre: Megasvane (kr 299), svane (kr 199,90), flamingo (kr 199,90), enhjørning (kr 199,90), mega-enhjørning (kr 399).
SUPERTREND: De oppblåsbare badedyrene har blitt en storfavoritt på stranda. Fra venstre: Megasvane (kr 299), svane (kr 199,90), flamingo (kr 199,90), enhjørning (kr 199,90), mega-enhjørning (kr 399). Vis mer

Kjendisfavoritt

Dersom du trodde at flamingoer og enhjørninger bare er moro for barn, må du tro om igjen – de oppblåsbare badedyrene har nemlig vært en favoritt hos flere kjendiser. Kendall Jenner og Shay Mitchell har postet badebilder på Instagram med hver sin bade-flamingo, mens Taylor Swift har postet bilde av seg selv med en oppblåsbar enhjørning.

Badelekene er nemlig ikke bare morsomme å se på, de er også superbehagelige å flyte rundt på. En garantert vinner i sommer!

Se hele utvalget av badeleker hos Europris her.

FLAMINGO TIL FLASKA: Også drikkeflaska eller godteskåla kan få sin egen badering (kr 39,90).
FLAMINGO TIL FLASKA: Også drikkeflaska eller godteskåla kan få sin egen badering (kr 39,90). Vis mer

For å ta stilen helt ut, går det også an å kjøre matchende badering til drikkeflaska. Det stemmer – også vannflaska kan duppe rundt i sin egen flamingo-badering.

Svanen og enhjørningen finnes begge i to størrelser – en «vanlig» badering-størrelse med plass til én, og i en megaversjon. Megasvanen er 185 cm lang, mens mega-enhjørningen er hele 275 cm lang! Dermed får man plass til flere personer (eller bare ekstra god plass til én …).

STOR OG LITEN: Enhjørning-badering (kr 199,90) og mega-enhjørning med plass til flere (kr 399).
STOR OG LITEN: Enhjørning-badering (kr 199,90) og mega-enhjørning med plass til flere (kr 399). Vis mer

Ikke bare badedyr

Det trenger ikke bare gå i flamingoer, enhjørninger og svaner i sommer heller. Hva med å flyte rundt på en diger ispinne, eller kanskje er en badering med masse glitter inni å foretrekke?

SOMMERSTEMNING: Ispinne-flytemadrass (kr 129).
SOMMERSTEMNING: Ispinne-flytemadrass (kr 129). Vis mer

Og hvis dere er lei av å bade finnes det massevis av andre leker som passer like godt på stranda som i hagen eller i parken. Hva med å kaste frisbee eller spille badminton, eller kanskje et slag boccia? Europris har et stort utvalg sommerleker som passer både for de minste og de som er litt eldre.

Tonje fra Norges heldigste par fikk teste akkurat hvor god plass det er på mega-enhjørningen. Ser deilig ut!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer