Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

LEKKERT: Samsungs QLED TV-er glir sømløst inn i stuen din.
LEKKERT: Samsungs QLED TV-er glir sømløst inn i stuen din. Vis mer

Her er tv-en som glir sømløst inn i stuen

Design blir stadig viktigere når man skal velge tv.

Er du lei av å måtte tilpasse møblene hjemme til tv-en? Det er ikke til å stikke under en stol at en diger tv ikke alltid passer inn i stuemiljøet. Heldigvis har Samsung tatt dette på alvor, og lansert en rekke tv-er som er slanke, stilrene og rett og slett pene å se på.

Spørsmålene du bør stille deg selv når du skal kjøpe ny tv

Er det endelig på tide å kjøpe ny tv? Det finnes et bredt utvalg på markedet, og før man slår til er det bra å spørre seg selv hvilken type tv-opplevelse man er ute etter. Behovene kommer nemlig an på hvordan du bruker tv-en din. Her er tre eksempler.

Filmentusiasten: Vil du ha en kinoopplevelse hjemme i din egen sofa? Med den nyeste skjermteknologien er det mulig å lage både store og tynne skjermer uten at det går ut over bildekvaliteten. På Samsungs QLED TV er designet stilrent og rammen gjort tynn for å gi den beste opplevelsen av skjermen.

Den teknologi-interesserte: Er en skarp og virkelighetstro bildeopplevelse det viktigste for deg? Samsung QLED TV er basert på Quantum Dots, altså ultrasmå nanokrystaller som er plassert foran lyskilden i panelet. Teknologien gir en fantastisk lysstyrke, som er den viktigste faktoren for å skape et bra bilde uavhengig av lysforholdene i rommet.

Underholdningstitteren: Tilhører du den gruppen som har tv-en på som selskap mens du er hjemme? Da er det kanskje en tynn og veggmontert tv du er ute etter. Samsung QLED TV har et pent design og et nytt veggfeste som gjør det mulig å feste den tett inntil veggen. På den måten smelter tv-en inn i den øvrige innredningen og du får større frihet til å møblere som du vil. Veggfestet No Gap Wall Mount er et tilbehør til Samsung QLED TV som selges separat.

RETT PÅ VEGGEN: Glem den kronglete tv-benken – tv-en kan henges rett på veggen!
RETT PÅ VEGGEN: Glem den kronglete tv-benken – tv-en kan henges rett på veggen! Vis mer

Slik fungerer den mye omtalte tv-teknologien

QLED-teknologien som Samsung har utviklet bygger på en teknologi som innebærer at et lag av ultrasmå nanokrystaller plasseres rett bak LCD-panelet.

Når bakgrunnsbelysningen i QLED TV treffer nanokrystallene, såkalte Quantum Dots, sendes lyset videre til røde, grønne eller blå piksler på skjermen. Resultatet er et tv-bilde med veldig god lyseffektivitet, stabilitet og et bredt fargespekter.

96 prosent anbefaler

Bare lysstyrken alene er en av de viktigste komponentene for å oppnå god bildekvalitet. På Samsung QLED TV bidrar lysstyrken til at du oppfatter bildene uten forstyrrende fargeavvik eller kontrasttap selv om du ser på tv-en fra en uoptimal vinkel.

Selv om teknologien er relativt ny på markedet, har den allerede fått stort gjennomslag. Da Samsung lot Buzzador, som er Nordens største nettverk av uavhengige forbrukere, teste QLED TV oppgav 96 prosent at de ville anbefale QLED TV til andre.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media