Annonsørinnhold

Her får du billigst strøm – Agva Kraft

Forbrukerrådet har gjort det lett å finne ut hvor du får den beste avtalen. Og det tar bare 30 sekunder å bytte til den beste avtalen fra vinneren Agva Kraft.

Her får du billigst strøm – Agva Kraft
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Når byttet du sist strømleverandør? Om det er lenge siden, er du slett ikke alene.

Ifølge Forbrukerrådet har de fleste av oss høyere strømregning enn nødvendig. To av tre husstander har ikke byttet strømleverandør de siste årene.

Hos Agva Kraft, som topper Forbrukerrådets prisliste over billige strømavtaler, tar det 30 sekunder å bytte. Denne leverandøren har dessuten fått svært gode kundeanmeldelser på Trustpilot.

– De aller fleste synes strømregninger er kjedelige. Vi hjelper folk å få dem så lave som mulig, forteller markedsdirektør i Agva Kraft, Bjørn Arctander.

- Alle ønsker vel mer romslighet i økonomien. Det kan man få ved veldig enkle grep. Uten å gi avkall på noe, men bare bruke et halvt minutt på å bytte leverandør, kan man spare tusenlapper.

Blant dem over 60 år, er det så mange som åtte av ti som ikke har byttet strømleverandør de siste to årene.

- Vi oppfordrer alle til å følge med på Forbrukerrådets strømprisoversikt, sier Arctander.

- Det er mange strømleverandører som er igjen fra monopoltiden. Vi ønsket å skape en moderne leverandør som er heldigital og blodtrimmet på kostnadssiden.

PRISLEDENDE: På Forbrukerrådets tjeneste strømpris.no kan du lett finne ut hvor du får den billigste strømavtalen. Skjermdump fra 01. november 2017
PRISLEDENDE: På Forbrukerrådets tjeneste strømpris.no kan du lett finne ut hvor du får den billigste strømavtalen. Skjermdump fra 01. november 2017 Vis mer

Strømsjokk for forbrukerdirektør

OVERSIKTLIG: Det er mange strømleverandører der ute, men på Forbrukerrådets strømpris.no kan du se hvem som gir deg det billigste. Foto: NTBScanpix
OVERSIKTLIG: Det er mange strømleverandører der ute, men på Forbrukerrådets strømpris.no kan du se hvem som gir deg det billigste. Foto: NTBScanpix Vis mer

Det er vanskelig å holde oversikt over tusenvis av avtaler fra over hundre strømselskaper, og fort gjort å glemme hvor enkelt det er å spare. Selv Forbrukerrådets direktør Randi Flesland betalte hele fire ganger mer enn nødvendig for sitt private strømforbruk.

– Jeg trodde avtalen min var OK med en pris på 32 øre/kWt i juli, og hadde bestemt meg for at jeg skulle beholde den til strømpris.no var i drift så jeg var sikker på å få oversikt over alle tilbud slik at jeg valgte den beste, sier forbrukerdirektør Randi Flesland på Forbrukerrådets hjemmeside.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer