Annonsørinnhold

Her får du en sniktitt på Clas Ohlsons nye limited edition-serie

Clas Ohlson fyller 100 år i år, og feirer med et knippe produkter i begrenset antall med en eksklusiv vri.

LIMITED EDITION: Favoritter i ny og lekker drakt.
LIMITED EDITION: Favoritter i ny og lekker drakt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I år fyller Clas Ohlson 100 år, og i den anledning feirer vi med en egen limited edition-serie med en eksklusiv vri.

Limited edition-produktene er designet i Sverige og representerer bestselgerne og kundefavorittene gjennom tidene. Du finner dem hos Clas Ohlson lørdag 2. juni, men i denne saken får du en sniktitt på den eksklusive serien allerede nå!

Sammenleggbar sykkel

Visste du at Clas Ohlson opprinnelig var et sykkelverksted? Clas Ohlson (mannen altså, ikke butikken) tok over sykkelverkstedet fra sin bror, og dette ble grunnlaget for butikkjeden som nå finnes i flere land.

SMART SYKKEL: Limited edition-sykkelen er sammenleggbar slik at du kan ta den med deg hvor som helst.
SMART SYKKEL: Limited edition-sykkelen er sammenleggbar slik at du kan ta den med deg hvor som helst. Vis mer

Og da er det jo bare naturlig at et av limited edition-produktene er en lekker sammenleggbar sykkel i svart og gull. Sykkelen har tre gir, lærsadel, bagasjebrett og tilhørende bag som du kan legge sykkelen i og ta med deg. Det finnes også en matchende sykkelpumpe med trykkmåler, som er kjekt å ha.

ROBUST, MEN LETT: Reis med stil med flotte trillekofferter i svart og gull.
ROBUST, MEN LETT: Reis med stil med flotte trillekofferter i svart og gull. Vis mer

Favoritter på ferie

Limited edition-serien har også flere dingser som er et must i sommerferien. Skal du ut på reise, er et trillekoffert-sett midt i blinken. Limited edition-koffertsettet består av to trillekofferter i to ulike størrelser, og er produsert i robust og lett ABS-plast.

Underholdning på reisen er også viktig. Trådløse hodetelefoner med Bluetooth-tilkobling gir deg muligheten til å høre på musikk eller lydbok på farten, og med en powerbank med hele 10 000 mAh batterikapasitet trenger du ikke være redd for at telefonen skal gå tom for strøm.

UNDERHOLDNING PÅ FARTA: Med øreplugger og powerbank får du timesvis med underholdning.
UNDERHOLDNING PÅ FARTA: Med øreplugger og powerbank får du timesvis med underholdning. Vis mer

Og enten du skal reise bort eller bare ha ferie hjemme, er det massevis av ting å finne på ute. Hva med et slag kubb på stranda, eller krokket i hagen? Begge spillene kommer i en praktisk forpakning og har detaljer i svart, gull og tre slik at dere kan spille med stil.

UTESPILL: De to klassiske spillene kubb og krokket kommer nå i ny og lekker drakt.
UTESPILL: De to klassiske spillene kubb og krokket kommer nå i ny og lekker drakt. Vis mer

Limited edition-serien byr også på underholdning for rolige sommerkvelder. Hva med et slag kort på terrassen, eller kanskje har dere en musikkspire i familien som har lyst til å klimpre på en ukulele?

SPILL MED STIL: Ukulele og kortstokk i svart og gull.
SPILL MED STIL: Ukulele og kortstokk i svart og gull. Vis mer

Verktøy og jernvare

Clas Ohlson har dingser for så å si alt mulig, men for mange er det først og fremst et sted for verktøy og jernvare. Det reflekteres selvsagt også i limited edition-serien, som har flere flotte produkter for hjemmesnekkeren. Her får du blant annet et komplett verktøysett med alle grunnleggende verktøy i en elegant koffert – perfekt for den som ikke har verktøy fra før, eller som gave til en DIY-entusiast.

KOMPLETT SETT: Verktøysettet inneholder alle grunnleggende verktøy.
KOMPLETT SETT: Verktøysettet inneholder alle grunnleggende verktøy. Vis mer

Serien inkluderer også en batteridrevet skrutrekker med et kompakt og kraftfullt 3,6 V li-ionbatteri, ladestativ, LED-belysning, USB og automatisk spindellås, samt en tommestokk på to meter i lakkert tre.

TOMMESTOKK OG SKRUTREKKER: Gå løs på hjemmeprosjektene.
TOMMESTOKK OG SKRUTREKKER: Gå løs på hjemmeprosjektene. Vis mer

For å gjøre arbeidet enklere kan du putte det du måtte trenge av verktøy i et smart verktøybelte slik at du har det tilgjengelig mens du jobber. Verktøybeltet er spesialdesignet for Clas Ohlson av bedriften Fauna i Rättvik, som den dag i dag er ansett for å produsere markedets beste verktøybelter. Beltet er av ekte skinn og er både funksjonelt og behagelig å ha på seg.

BEHAGELIG BELTE: Verktøybeltet er av ekte skinn med detaljer i mokka og nylon.
BEHAGELIG BELTE: Verktøybeltet er av ekte skinn med detaljer i mokka og nylon. Vis mer

Prikken over i-en er en verktøykasse i mattsvart, lakkert metall, der du får plass til det du måtte trenge av redskaper.

Eksklusiv stil i hverdagen

I disse sommerlige tider er en avkjølende bordvifte et must hjemme. Limited edition-bordviften har blader i gull og øvrige detaljer i svart, slik at du kan kjøle deg ned med stil.

SOMMERSTIL: Viften både avkjøler og ser flott ut, og solcellelyktene lades på dagtid og tennes automatisk ved skumring.
SOMMERSTIL: Viften både avkjøler og ser flott ut, og solcellelyktene lades på dagtid og tennes automatisk ved skumring. Vis mer

Og når skumringen faller er det få ting som lager stemning slik som smarte og miljøvennlige solcellelykter. Limited edition-solcellelyktene finnes i to størrelser, og har håndtak i kunstlær og innebygd LED-flamentpære i glass. Lyktene passer like godt i hagen som på balkongen. Lyktene lades på dagtid og tennes automatisk ved skumring.

Har du grønne fingre, eller kjenner du noen som elsker å pusle i hagen? Selveste Clas Ohlson hadde faktisk en lidenskap for hagearbeid, og dermed skulle det bare mangle at limited edition-serien inkluderer et planteredskapssett. Settet består av en spade, en kultivator og et ugressjern, så her har du det meste du trenger for å få orden i blomsterbedet.

KJØKKEN OG HAGE: Forkleet er laget av ekte bøffelskinn, og planteredskapssettet gir deg kontroll i blomsterbedet.
KJØKKEN OG HAGE: Forkleet er laget av ekte bøffelskinn, og planteredskapssettet gir deg kontroll i blomsterbedet. Vis mer

Også kjøkkenentusiasten har noe å glede seg til. Limited edition-serien inkluderer nemlig et rustikt forkle av høy kvalitet laget av ekte bøffelskinn. Forkleet har justerbart nakkebånd, midjebånd i lær, forsterket lomme og til og med tilhørende gryteklut. Dette er noe for grillmesteren i sommer!

Limted edition-serien lanseres lørdag 2. juni i Clas Ohlson-butikker over hele landet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer