Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Her får du minner for livet!

Dyreparken byr på moro for både store og små - her blir ferien et eventyr.

Dyrene

I Dyreparken møter du 135 forskjellige dyrearter fra hele verden - og over 700 individer. Noen av dem får du komme så tett på at du kan klappe dem. Andre bør du helst betrakte på avstand. La deg sjarmere av de supersøte ørkenrevene, eller besøk gepardene – verdens raskeste dyr!

Se dyrepresentasjoner, besøk geiter og griser i Barnas Afrikanske Landsby, og bli med dyrepasserne rundt i Nordisk Villmark med gauper, ulv og jerv. Et lærerikt eventyr for store og små!

Et av mange magiske øyeblikk fra Dyreparken.
Et av mange magiske øyeblikk fra Dyreparken. Vis mer

.

«Se på klokkeslettene for mating av dyrene og vær der litt før matingen skjer. Da får man ofte se bedre» Tips fra gjest i Dyreparken 2015

Kardemomme by

Du føler deg alltid velkommen når du går gjennom den velkjente byporten til Kardemomme by. Ta trikken og syng med trikkefører Syversen, besøk Tobias i tårnet og kos deg med en rykende fersk skillingsbolle fra bakeren mens du hilser på politimester Bastian. Er du ekstra modig, tør du kanskje bli med når Kasper, Jesper og Jonatan røver selveste tante Sofie....

Pssst! Visste du at det faktisk går an å bo i Kardemomme by? 8 av husene i byen er overnattingshus.

«Har man småbarn med seg, er det tilgang til gratis babymat over hele Parken» Tips fra gjest i Dyreparken 2015

Hakkebakkeskogen

Sett deg på tribunetoget og besøk Klatremus, Mikkel Rev og bakemester Harepus i Hakkebakkeskogen. På den 40 minutter lange reisen møter du Klatremus, Mikkel Rev og alle de andre karakterene i Thorbjørn Egners udødelige univers. Tribunetoget kjører inn i en ekte skog med busker og trær, hvor det åpner seg en helt unik verden. Denne eventyrlige reisen gjennom Hakkebakkeskogen vil du ikke gå glipp av!

Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste ledige tribunetog, men bestiller du i forkant er du garantert plass.

«Sjekk værmelding og kle dere deretter! Planlegg i prioritert rekkefølge hva dere vil se i parken. Kjøp billetter til Hakkebakkeskogen på nett.» Tips fra gjest i Dyreparken 2015

Badelandet

Finn frem badetøyet og gjør det klar for en eventyrlig dag i Dyreparkens eget badeland. Her finner du både inne- og utendørsbassenger som passer for alle. Ingen brennmaneter, bare drøssevis av elleville vannaktiviteter! Fra Inky-dammen, som passer for de aller minste, til Haisann-sklia for de mest vågale. Digger du å utfordre deg selv, eller konkurrere mot andre? I Hinderløypa venter 100 klissvåte meter med action og moro. Få også med deg årets vanvittige nyheter. I Dyreparkens badeland kommer ingen til å kjede seg – uansett alder.

Gi barna et minne for livet - bo i eventyret

Velg mellom tre ulike overnattingsopplevelser. Vil du bo blant sjørøvere - eller folk og røvere? Frister det med opplevelsesfrokost som Frokost med sjørøvere, Morgensafari, eller Hakkebakkefrokost - før parken åpner? For i Dyreparken er overnatting en helt unik opplevelse, og handler om langt mer enn dyner og puter.

Abra Havn

Du tror det ikke før du ser det! Sjørøverhotellet Abra Havn er sjørøverlandsbyen alle store og små pirater drømmer om. Det er ikke noe problem å komme seg opp av køya når Den Sorte Dame seiler inn og du vekkes av Langemann, Pelle og Pysa, eller kanskje er du ekstra heldig og vekkes av selveste Kaptein Sabeltann (Kaptein Sabeltann vekker noen dager i juni, ellers blir du vekket av Langemann, Pelle og Pysa)

Sjørøverhotellet Abra Havn er en hotellandsby med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil. Abra Havn ligger i kanonkuleavstand fra Dyreparken (600 meter). Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite.

«Om man skal overnatte i Abra Havn må man få med seg frokost med sjørøverne minst en gang» Tips fra gjest i Dyreparken 2015

Dyreparken Hotell

Våkne opp i dyrenes rike. Som boende gjest på Dyreparken hotell i juli har du mulighet til å oppgradere frokosten din til en helt unik opplevelsesfrokost; Morgensafari eller Hakkebakkefrokost. Dyreparken Hotell, også kalt Noas Ark, ligger 50 meter fra hovedinngangen vår. Her får du en perfekt og stressfri start på dagen!

Kardemomme by

Drømmer du om å våkne opp med Tobias i tårnet som nærmeste nabo? Det kan du faktisk i Kardemomme by. Dette er en helt unik overnattingsopplevelse og det er kun 8 hus tilgjengelig. Velg mellom 5-, 7- eller 12-mannshus.

Tips ! Du får rabatt på våre inngangsbilletter om du kjøper en av overnattingspakkene på dyreparken.no

Og så må du ikke glemme kveldsforestillingene ...

Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya

Tenk så spennende det er for barna å få bli med de voksne ut i natten for å oppleve Kaptein Sabeltann og hans menn i en voldsom kamp og se Den Sorte Dame og Grevinnen i et skikkelig sjøslag. Barna er nattens hedersgjester, samtidig som forestillingen er en fellesopplevelse for hele familien. Det er et begrenset antall billetter til forestillingen, så her anbefales det å bestille billetter i god tid. I fjor ble forestillingen helt utsolgt. Denne forestillingen spilles mandag til lørdag, 5. juli til 1. august.

Mange overraskelser i Sirkus Jesper der både publikum og innbyggerne  i Kardemomme by får bli med
Mange overraskelser i Sirkus Jesper der både publikum og innbyggerne i Kardemomme by får bli med Vis mer

Sirkus Jesper

Du kjenner sikkert til historien om folk og røvere i Kardemomme by, som ender med at Kasper blir brannmester, Jonatan blir baker og Jesper blir sirkusdirektør. Nå kan du endelig besøke Jespers nye sirkus her i Dyreparken hvor du møter «løven», fru Bastian, linedanseren Columbine, den dansende hesten Hippokrates, klovnen BonBon med alle sine rare instrumenter, luftige akrobater og mye mer. Velkommen til latter, spenning og overraskelser. Her kan du bestille billetter til forestillingen.

LES MER OM DYREPARKEN HER:

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.