Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

GODE MÅLTIDSVALG: Det er enda lettere å ta sunne valg med Circle Ks «Godt og variert»-produkter, opplyser Anne Kari Karlsson (t.h), tidligere kokk og nå kategorileder mat i Circle K Norge AS. Her sammen med stasjonsmedarbeider Andrè Wandug-Iversen.
GODE MÅLTIDSVALG: Det er enda lettere å ta sunne valg med Circle Ks «Godt og variert»-produkter, opplyser Anne Kari Karlsson (t.h), tidligere kokk og nå kategorileder mat i Circle K Norge AS. Her sammen med stasjonsmedarbeider Andrè Wandug-Iversen. Vis mer

Her får du sunnere mat når du ferdes langs veien

Norske bilister ønsker å spise sunnere mat langs veien. Nå har Circle K lansert en variert meny som gjør det enklere å velge sunnere mat når du er på farten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske matvaner er i endring, og bilistene ønsker i dag et mer variert og sunnere utvalg til hva som møter dem langs veien enn for bare noen år siden.

Circle K har over lengre tid forbedret sine eksisterende produkter, lansert nye og tilbyr nå en variert meny for deg som er på farten.

– Vi vet at mange kvinner og yngre mennesker er opptatt av helse, gode måltidsvalg og ikke minst kunne ha flere valg. Vi ønsker å ha et godt og variert tilbud også til denne målgruppen, samtidig som vi tilbyr gode alternativer til de kundene som allerede spiser ofte hos oss, sier Anne Kari Karlsson, tidligere kokk og nå kategorileder mat i Circle K Norge AS.

Og legger til:

– Vi tilbyr grove baguetter med godt pålegg, friske salater, fiskeburger og ulike vegetaralternativer i tillegg til gode pølser og hamburgere. For å gi kunden bedre oversikt over hva hun eller han spiser har vi nå blant annet begynt å kalorimerke «Godt og variert-produktene», sier Karlsson.

• Godt og variert: Se hele utvalget

GODE RÅDVARER: Både baguetter, ciabattaer og wraps er tilgjengelig, alle sammen med gode råvarer og smakfullt innhold.
GODE RÅDVARER: Både baguetter, ciabattaer og wraps er tilgjengelig, alle sammen med gode råvarer og smakfullt innhold. Vis mer
VEGETARSALAT: Hos Circle K får du flere fristende og gode salater, slik som denne Urban Veggie-salaten.
VEGETARSALAT: Hos Circle K får du flere fristende og gode salater, slik som denne Urban Veggie-salaten. Vis mer

Samarbeid med ledende leverandører

Circle K samarbeider i dag med Flying Culinary Circus, Leiv Vidar, Lantmännen Unibake, Bama, Orkla, Findus og Lofoten fiskeprodukter med utviklingen av sitt matsortiment.

Karlsson skryter av samarbeidet, og viser til konkrete endringer kjeden har gjort med både eksisterende og nye produkter.

FISKEBURGER: Lofoten fiskeburger inneholder hele 86% fisk.
FISKEBURGER: Lofoten fiskeburger inneholder hele 86% fisk. Vis mer
VEGETARBURGER: Den følelsen! Lavt fettinnhold og god grillet smak.
VEGETARBURGER: Den følelsen! Lavt fettinnhold og god grillet smak. Vis mer

– Våre leverandører og samarbeidspartnere utfordrer oss ikke bare på smak, men også på råvarene vi tar i bruk. For eksempel er det høyere kjøttandel i våre Håndverker-pølser, samt at vi har og økt kvaliteten på våre hamburgere ved å bruke enda bedre kvalitet på råvarene. All fisk som brukes i våre fiskeburgere er fisket i områdene rundt Lofoten og inneholder 86% ren fisk. Dette er detaljer som er viktig for oss, og som vi vet er viktig for kunden.

Circle K har redusert saltinnholdet i burgerbrødene med 70%, i tråd med målene Norge har med World Health Organization (WHO).

Alternativer for allergikere

Anne Kari Karlsson er tydelig på at det er viktig for Circle K-kjeden å ha alternativer for kunder med allergier.

– Vi har tilbud for glutenallergikere og kunder med laktoseintoleranse på alle våre stasjoner i dag, og vi vil fortsette å utvikle gode produkter for allergikere.

STORT UTVALG: Dette bildet er fra det nye matkonseptet på Circle K Økern i Oslo.
STORT UTVALG: Dette bildet er fra det nye matkonseptet på Circle K Økern i Oslo. Vis mer

– Utvalget på våre stasjoner blir stadig bedre, og andelen sunnere alternativer øker. Utviklingen kommer til å fortsette utover i 2018. Ikke bare fordi vi ønsker en slik utvikling, men også fordi kundene ønsker det!

Circle K har lansert et helt nytt matkonsept langs vei, i dag finner du det på Circle K på Økern i Oslo, Dal og Vestby i Akershus, Innlandsporten i Hedmark og Rygge i Østfold. I tiden fremover åpner flere stasjoner med nytt matkonsept, med blant annet meksikansk mat laget på stedet.

NOE FOR ALLE: Circle K ønsker å ha et godt og variert tilbud til de som ønsker spise sunnere.
NOE FOR ALLE: Circle K ønsker å ha et godt og variert tilbud til de som ønsker spise sunnere. Vis mer

Circle K-strekken

Men Circle K ønsker ikke bare at du skal spise sunnere. Mange bruker mye tid i bilen og derfor har kjeden lansert «Circle K-strekken» hvor kundene oppfordres til å bevege kroppen underveis.

– Med glimt i øyet har vi laget noen treningsøvelser. De er selvfølgelig laget litt for moro, men også fordi vi genuint ønsker at folk som er mye på farten får beveget seg mer og få litt sunnere livsstil, sier Karlsson.

• Se video: Circle K-Strekken; - tren der du er!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.